Celebrity News

Torba Cece Ražnatović je praktična i savršena za svaki dan: Pogledajte kako se kombinuje ovakav asesoar (FOTO)

Autor: | 27/10/2022

Torba Cece Ražnatović naročito se istakla na pevačici

Torba Cece Ražnatović je praktična i savršena za svaki dan: Pogledajte kako se kombinuje ovakav asesoar (FOTO)

Snimanje nove sezone emisije "Zvezde Granda" uveliko je u toku, a pored odmeravanja snaga u kojem članovi žirija učestvuju međusobno kada su njihovi takmičari u pitanju, to se takođe odnosi i na večita modna takmičenja pred početak svake epizode, što se posebno odnosi na dame. Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, kojoj je ovo druga sezona mentorstva u popularnom takmičenju, uveliko se navikla na tu činjenicu pa pred svaki dolazak u studio sprema pažljivo odabrane kombinacije. Ovog puta, torba Cece Ražnatović privukla je najveću pažnju.

Ata Images

 

Naime, pevačica je na snimanje najnovije epizode stigla u potpuno crnoj elegantnoj kombinaciji, u odelu koje joj je stajalo kao saliveno. Ali ne bi sve bilo potpuno bez efektnog modnog detalja, a to je u ovom slučaju bila torba Cece Ražnatović. Markirana tašna savršeno se uklopila uz ostatak stajlinga koji je Ceca ponela sa velikim osmehom na licu. Za to ima razloga jer se radovala snimanju nove sezone pomenute emisije.

Pročitajte: Partner Cece Ražnatović za put u Pariz: Evo ko je muškarac sa kojim je viđena u gradu ljubavi (FOTO)

Ata Images

 

- Nisam umorna. Imam veliki broj kandidata, dvadeset jedno. Zabavno mi je sa decom da radim, talentovani su, veseli, vedri, puni energije. Ja u mladosti nisam imala mentora. Radila sam sama na sebi, imala sam tim ljudi koji su mi pravili pesme, oni su i radili na mom vokalu, dok sam bila dete sa 14 godina. Moram da se pohvalim da sam i tada imala zrelu boju glasa i formiran glas. To je prosto dar od Boga - rekla je pevačica okupljenim novinarima, a osim što je torba Cece Ražnatović privukla pažnju, vladalo je interesovanje za njen privatan život.

Ata Images

 

- Toliko radim da ne stižem da vidim unuka, da se vidim sa ostalim članovima porodice. Zaista mi je tempo baš brz i pretrpan raspored. Deca mi to ne zameraju, oni su svesni kakav sam ja profesionalac. Bogdana je odlično, prelepa je. Očekujemo još jednog lepotana kao što je Željko - izjavila je Ceca.

Komentari (0)

Loading