Celebrity News

Preokret! Novi detalji odnosa Milice Pavlović s majkom ukazuju da ni sama pevačica nije znala celu istinu

Autor: | 05/11/2022

Majka Milice Pavlović godinama pokušava da odobrovolji poznatu ćerku

Preokret! Novi detalji odnosa Milice Pavlović s majkom ukazuju da ni sama pevačica nije znala celu istinu

Majka Milice Pavlović odavno nije deo života poznate pevačice, danas zbog toga što sama Milica tako želi ali nekada jer je to bio izbor Mirjane Đorđević, kako joj se majka zove. Makar je to zvanična priča koja je odavno ispričana u javnosti, ali mediji ovih dana pišu i o drugim scenarijima koji su se navodno odigrali u Miličinoj ranoj mladosti.

privatna arhiva/facebook

 

Naime, meštani sela Bunibord iz kojeg potiče Milica otkrivaju da je majka Milice Pavlović bila privržena svojoj ćerki dok joj na put nije stao otac ove pevačice. Naime, otac Dragoslav i majka Mira imali su dogovor da ćerku presele u Švajcarsku gde bi živeli svi zajedno ali im se u međuvremenu dogodio razvod koji je poremetio sve planove. Otac je želeo da Milica ostane kod kuće, a majka Milice Pavlović jednog dana ju je ukrala iz škole i povela u Švajcarsku. Kako se devojčici tada nije dopao život u toj zemlji već je stalno tražila baku i deku za koje je bila izrazito vezana, majka ju je vratila u Bunibrod.

Pročitajte: STRAST i LJUBAV više ne mogu da se kriju: Milica Pavlović i Miloš Timotijević KONAČNO SVE PRIZNALI (FOTO)

ata images/privatna arhiva

 

Majka Milice Pavlović, piše Svet, tako se lagano distancirala od svoje ćerke koja nije želela da komunicira ni sa kim iz majčine familije. Sa ocem je kasnije uspostavila korektan odnos, ali sa majkom on nikada nije popravljen. Kada je pevačica u avgustu slavila 31. rođendan, majka joj je poslala javnu poruku putem "Fejsbuka" u kojoj je stajalo "Srećan rođendan, jedino moje", ali Milica na to nije reagovala. Samo Milica i Mirjana znaju šta se tačno krije iza ovog komplikovanog odnosa, kao i da li je njihovo pomirenje ikada moguće.

Komentari (0)

Loading