Celebrity News

Tužna mlada s razlogom: Pogledajte jedinu fotografiju sa tajnog venčanja Jelene i Žike Zana na koje njegove ćerke nisu htele da dođu

Venčanje Jelene i Žike Zane obavljeno je u strogoj tajnosti

Tužna mlada s razlogom: Pogledajte jedinu fotografiju sa tajnog venčanja Jelene i Žike Zana na koje njegove ćerke nisu htele da dođu

Pre više od 14 godina organizovano je venčanje Jelene i Žike Zane, a uprkos tome što se zbilo iza zatvorenih vrata i daleko od medijske pompe dosta se o njemu pisalo. Razlog zbog kog je svadbeno veselje popularnog para tih dana krasilo naslovne strane gotovo svih lifestyle magazina i tabloida, jeste odluka muzičarevih naslednica da ne prisustvuju tom činu.

Pročitajte: Neobični doručak iz kuhinje Jelene Zane: Lako se pravi, zdrav je i veoma ukusan

Boško Karanović

 

Pričalo se tada da su Žikine ćerke Tamara i Marija pod uticajem majke Vere, a muzičareve bivše supruge, odabrale da ne budu na ceromoniji niti na slavlju i tako svesno zarile ocu nož u srce. Preciznije rečeno, verovalo se da je Vera, koja je, po sopstvenim rečima, vrlo povređena izašla iz dugogodišnjeg odnosa sa Žikom, još uvek ogorčena zbog svega što se u njihovoj zajednici dogodilo. Da Jelenu smatra glavnim krivcem za raspad svog braka, što je uticalo i na to da model ponašnja prenese na mezimice. 

- Dugo Žika nije hteo da prizna da me je dve godine lagao kako je išao u Poljsku, a bio je u Strahinjića Bana u Jeleninom stanu - govorila je Vera, što je muzičar pokušao da demantuje, nažalost sva ta medijska prepucavanja putem medija uticala su na to da njegov odnos sa ćerkama zahladni.

Pročitajte: Nisu je prihvatile! Jelena: Pitajte Žiku zašto mu ćerke nisu došle na naše venčanje

Privatna Arhiva

 

Dosta je vremena bilo potrebno da prođe da se emocije slegnu i sve dođe na svoje. Svesne da niko od nas ne bira koga će da voli, isto tako da je tužno i ružno, istovremeno vrlo iscrpno i svakako pogubno po zdravlje ostati u lošem braku naslednice slavnog kantautora prihvatile su venčanje Jelene i Žike Zane. Shvatile su da se iz toga izrodilo nešto dobro za njihovog oca, na kraju krajeva da je on srećan, kao i da se zbog odnosa sa pevačicom njegove emocije prema njima dvema niti jedan procenat nisu umanjile.

Komentari (2)

Loading
Didi

06:09 06.11.2022

Baš čudno da deca nisu htela da dodaju na venčanje tate sa svalerkom koja im je rasturila porodicu I baš čudno da je žena ogorčena što ju je muž varao i lagao i šutnuo kad je našao svalerku Najnoviji ,,trend,, je da svaleracija i ostavljanje svoje porodice i žene kojoj si se zavetovao, i svoje sopstvene dece, da se snalaze sama sa majkom, i žive bez oca, zbog svalerke, treba da bude normalna i opšte prihvaćena društvena pojava, i da se mi divimo tome i podržavalo Sve se nameće da bude lažno i nemoralno i bezdusno U kakvom mi to vremenu zivimo Nekada je to bila VELIKA SRAMOTA,

Sara

08:22 06.11.2022

Ta pevačica Jelena očigledno nije imala za koga da se uda kada je morala da rastura tuđi brak. Pre Žike je bila i sa Radovanom. Baš žalosno! Na kraju sve se vrati! Nije džabe ostala bez potomstva.