Celebrity News

Pljušte čestitke sa svih strana: Maja Ognjenović je DOČEKALA, obradovala porodicu lepim vestima, Dača plače od sreće (FOTO)

Autor: | 05/11/2022

Mural Maje Ognjenović u rodnom Zrenjaninu obradovao je odbojkašicu

Pljušte čestitke sa svih strana: Maja Ognjenović je DOČEKALA, obradovala porodicu lepim vestima, Dača plače od sreće (FOTO)

Ovog leta je velika čast ukazana odbojkašici Maji Ognjenović kada je bila gošća Gradske kuće u njenom rodnom Zrenjaninu i kada je razgovarala sa gradonačelnikom tog mesta o svim sportskim i drugim temama. Tom prilikom otkriveno je i da je na zidu jedne zgrade oslikan mural Maje Ognjenović što na poseban način iskazuje počast za sve što je naša zlatna odbojkašica učinila ne samo za srpski sport već i za inspiraciju naraštajima njenog rodnog grada.

printscreen

 

- Meni je tim muralom ukazana ne samo čast, već i poverenje na kom sam veoma zahvalna i možda čak i ne postoje reči kojima mogu da to opišem. Kada sam po završetku sezone došla u Zrenjanin i videla svoj lik u takvoj veličini, to je u meni izazvalo posebne emocije – prokomentarisala je odbojkašica rad akademskog slikara Flora Viorela i inicijativu Grada Zrenjanina da se mural Maje Ognjenović uradi.

Pročitajte: Zaklela se zemlja raju... Maja Ognjenović i Miloš Teodosić bili su kao jedno, ali razlog raskida veridbe šokiraće i one sa najtvrđim srcem

Foto: Jelena Jovanov

 

Mural Maje Ognjenović odbojkašica je mogla da viđa često budući da je najveći deo leta provela upravo u rodnom gradu budući da nije imala mnogo poslovnih obaveza.

- Često dolazim u Zrenjanin, čak i ako sam kratko vreme slobodna, na par sati ili nekoliko dana, osećam ga kao svoj grad i uvek mi je blizu srca. Odbojka je, ipak, posao koji najviše volim i radim toliko dugo i bila bi šteta i nepravda da svoje znanje i iskustvo ne prenesem na mlađe naraštaje ili na one kojima je to potrebno. I o tome sam razgovarala s gradonačelnikom, da bi potencijalno jednog dana, upravo u Zrenjaninu mogla oformiti neku školicu, kamp ili organizaciju te vrste. To su neki planovi, a interesovanje sigurno postoji, Zrenjanin je grad sporta u kom je odbojka uvek bila na najvišim mogućim granama, sa mnogo talenata, koje je uvek pratio kvalitetan stručan rad – rekla je Maja Ognjenović prilikom posete Gradskoj kući.

Komentari (0)

Loading