Celebrity News

OČI U OČI posle toliko godina: Pogledajte kako je protekao SUSRET Karleuše i Anastasije Ražnatović na Hello! žurci (FOTO)

Sukob Jelene Karleuše i Anastasije Ražnatović traje godinama

OČI U OČI posle toliko godina: Pogledajte kako je protekao SUSRET Karleuše i Anastasije Ražnatović na Hello! žurci (FOTO)

Mnogo je razloga za sukob Jelene Karleuše i Anastasije Ražnatović, a po svemu sudeći bar donedavno nije postojao niti jedan za pomirenje. Pevačice, obe sa zavidnim karijerama, izuzetno su ponosne, svaka ima svoj stav kojeg se drži i mišljenje iza kojeg stoji, naposletku obe smatraju da je vrlo teško i apsurdno preći preko uvreda izrečenih javno.

Pročitajte:Sad je njen: Ovo je muškarac kog je Ceca maznula od Karleuše (FOTO)

Instagram

 

Sve ovo, kao i razlozi koji se tiču Anastasijine majke Svetlane Cece Ražnatović dodatno su s godinama sukob Jelene Karleuše i Anastasije Ražnatović produbljivali. Sve je to išlo do te mere da vlasnice brojnih hitova koje publika obožava nisu želele čak ni u istoj protoriji da budu zajedno, što se juče sasvim neočekivano promenilo.

Pročitajte:SRAMOTA: Sestra i mama Nemanje Gudelja odlučile da javno provociraju Anastasiju, ovo se ne prašta (FOTO)

Instagram

 

 

Anastasija i Karleuša jedna za drugom prošetale su crvenim tepihom hotela u kojem je povodom 15. rođendana magazin Hello priredio zabavu. Nisu se pozdravile niti pogledale ali samo to što su na bile na istoj zabavi govori da su srca omekšala i da možda u narednom periodu i postoji mogućnost da izglade odnose.

Pročitajte:I to se dogodilo: Jelena Karleuša samo jednom objavom isprovocirala Đokovićku, reakcija je odmah usledila

Instagram

 

 

Obe su izgledale predivno Jelena je za ovaj glamurozni događaj odabrala bebi plavu haljinu, dok se Anastasija odlučila za top i suknju sa šljokicama. Nesumnjivo je da su obe izazvale neverovatnu pažnju medija i svih prisutnih, koji su čitave večeri pratili njihove reakcije i to hoće li se pavačicama u nekom momentu pogled susresti.

Pročitajte:Slavan u celom svetu, ali i jako STROG: Ovo je svekar Anastasije Ražnatović, nije tajna ŠTA MISLI o Cecinoj ćerki! (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Hm

14:32 05.11.2022

Jesu obe silikonke, ali Karleusa se manje izoperisala i bolje se drzi od ove jadnice. Ceca ulaze u cerku da se takmici sa duplo starijom zenom od nje...... Strasno. Izoperisa dete da ne lici na sebe ni malo. A stav kao da de ykakila. Operisan nos, napumpana usta, operisane jagodice, kapci, zubi izmenjeni, grudi napumpala, pa cak i u dype stavila silikone. Aman bre! Ma koliko Karleusa bila iritantna svojim odabitom posla, barem je jasno vidljivo da je jedino grudi napumpala. Naslednica joj je dokaz da nikakva rebra nije vadila, a to sto radi na sebi i izgledu jer to prodaje, jbg. Ceco, ne trpas vise od onoga sto ti muskulatura moze poneti. Zato imas ono sto babe imaju a devojke i zene ne. Pupak izmedju s'sa. Stavis mindjusu na njemu i eto ti ogrlice odmah. Zalosno.