Celebrity News

Očeva tuga više ne može da se krije! Starija ćerka Žarka Lauševića se ODREKLA NJEGOVOG PREZIMENA! Upoznajte Asju (FOTO)

Starija ćerka Žarka Lauševića lepotica je na majku

Očeva tuga više ne može da se krije! Starija ćerka Žarka Lauševića se ODREKLA NJEGOVOG PREZIMENA! Upoznajte Asju (FOTO)

Osim što svi komentarišu njenu lepotu, starija ćerka Žarka Lauševića sve češće nailazi na pozitivne komentare i kada je poslovni segment u pitanju. Asja je, naime, fotografkinja, a tim poslom ona se vrlo uspešno bavi u Njuorku gde već godinama živi i radi.

Pročitajte: Nisam smeo to da ti kažem pred Cecom… Žarko Laušević otkrio koju TAJNU mu je Arkan rekao o bivšoj ženi Nataliji

Zoran Petrovic

 

Daleko od očiju javnosti starija ćerka Žarka Lauševića skrojila je život iz bajke sa crnogorskim muzičarem Nikolom Boškovićem sa kojim je na ludi kamen stala pre tačno osam godina. U širokom luku ona izbegava medijsko pojavljivanje, a koliko joj je njena intima dragocena govori to što se na društvenim mrežama potpisuje drugačijim prezimenom.

Pročitajte: Posle DVADESET GODINA supruga Žarka Lauševića je rekla DOSTA, nema više: Kako je Anita rasplakala našeg glumca

 

 

Naime, pored Asjinog imena na Facebooku, jedinoj društvenoj mreži koju preferira, ne stoji ni prezime oca Laušević, niti supruga Bošković, već Dabović, što se veruje da je devojačko prezime koje je preuzela ili od majke ili od bake, a sve sa namerom da ostane anonimna.

Pročitajte: Najmlađa ćerka Žarka Lauševića živi u Americi, obrazovana je, lepa i nikada se ne eksponira u javnosti: Ovo je Jana (foto)

 

 


Pored Asje, koja nije željna medijske senzacije Žarko je u braku sa suprugom Majom dobio i sina Dušana, nešto kasnije ponovo se oženio sa Anitom i dobio ćerku Janu, a svo troje naslednika dramskog umetnika povučeni su i vrlo skromni. Takođe međusobno gaje bliskost i divan odnos kakav i priliči skladnoj porodici.  

Komentari (1)

Loading
Jovana

15:57 09.11.2022

Znači, odrekla se i muževljevog prezimena jer ni njegovo ne koristi. Sigurno da njen otac i njen muž rone suze u duetu.