Celebrity News

Otvorena je Nedelja mode: Svi pogledi uprti u prvu damu Tamaru Vučić, evo šta je sinoć ljudima upalo u oči (FOTO)

Izgled Tamare Vučić privukao je veliku pažnju

Otvorena je Nedelja mode: Svi pogledi uprti u prvu damu Tamaru Vučić, evo šta je sinoć ljudima upalo u oči (FOTO)

Sinoć je u Beogradu otvoren jubilarni pedeseti "L'Oreal Belgrade Fashion Week" a zaljubljenici u modu moći će posećuju različite revije u naredne tri sedmice i uživo provere šta su dizajneri spremili za novu sezonu. Među prvima je, naravno, bila naša Prva dama koja je prisustvovala sinoćnom otvaranju a izgled Tamare Vučić za tu priliku bio je pažljivo isplaniran jer na modnom događaju nemate pravo na grešku, što supruzi predsednika Srbije polazi za rukom i na svim drugim dešavanjima.

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Izgled Tamare Vučić za 50. Fashion Week bio je u znaku stila za koji je poznato da Prvoj dami najviše odgovara - sveden i efektan. Kombinacija je bila vrlo jednostavna i u znaku crno-belih tonova. Elegantnu crnu mini haljinu upotpunili su pufnasti beli rukavi od satena, koji su u čitav izgled uneli wow efekat. Ceo izgled upotpunila je kariranim salonkama sa kaišićima i torbom.

Pročitajte: Ko zna - zna! Prva dama Tamara Vučić u poseti Egiptu, o njenim cipelama pričaju svi (FOTO)

Boško Karanović

 

 

Izgled Tamare Vučić lako je mogao skrenuti pažnju sa dešavanja na samoj pisti prilikom prvih revija na ovogodišnjoj manifestaciji, ali ona je bila vrlo fokusirana na sve što se moglo videti na samim revijama. Ona je iz prvog reda pažljivo posmatrala ono što su dizajneri imali da predstave a možda joj je sinula i neka nova ideja za neko od narednih pojavljivanja.

Komentari (0)

Loading