Celebrity News

Stariji od Viktora, dobar dasa i SVI GA ZNATE: Milica Tomašević zamenila Breninog sina GLUMCEM koji se razveo zbog preljube (FOTO)

Bivša devojka Viktora Živojinovića nikad izazovnija

Stariji od Viktora, dobar dasa i SVI GA ZNATE: Milica Tomašević zamenila Breninog sina GLUMCEM koji se razveo zbog preljube (FOTO)

Nakon što je okončao vezu sa Milicom Tomašević, najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor Živojinović okrenuo je novi list, što se čini da je istovremeno učinila i atraktivna glumica. Nekoliko puta do sada na njenom "Instagram" profilu moglo se videti da blisko pozira u društvu dva, tri različita muškarca, stavljajući pritom u opis  fotografija srca i druge emotikone ljubavi. Zaključak je bio da je bivša devojka Viktora Živojinovića odavno, pre nego  što su mediji za to saznali, stavila tačku na odnos sa Bobinim i Breninim naslednikom te da je otvorena za nove ljubavi, veze i poznanstva, pa i muška prijateljstva, kojih, po njenim rečima, ima više nego ženskih i daleko joj više prijaju. 

Pročitajte: TAŠTA je rekla svoje: Majka Milice Tomašević svoje mišljenje o Viktoru i porodici Živojinović VIŠE NE ŽELI DA KRIJE (FOTO)

Rajko Ristić

 

Jedno od takvih Miličinih prijateljstava izrodilo se u toku snimanja filma "Vera", premijerno prikazanog sinoć. Naime, bivša devojka Viktora Živojinovića ostvarila je na setu divnu komunikaciju sa kolegom Aleksandrom Srećkovićem Kuburom, koji joj po svim parametrima odgovara. Uprkos razlici u godinama energije su im se poklopile, smisao za humor, pa i pogled na svet, stoga kada je trebalo doneti odluku sa kim će u raskošnoj toaleti prodefilovati crvenim tepihom odlučila je da to bude baš on.

Pročitajte: Milica Tomašević i Viktor Živojinović obradovali Brenu i Bobu NAJLEPŠIM VESTIMA: DEČAK JE (FOTO)

Boško Karanović

 

Kubura, koji voli da je u društvu mladih i zgodnih dama, nije mogao ništa drugo do da predlog prihvati te su zajedno prošetali pred objektivima fotoreportera. Komentari onih koji su prisustvovali predstavljaju glumaca bili su isključivo pozitivni, mnogi su se našalili da je Kubiru Miličina mladost podmladila, a da ona zrači nekim posebnim zanosom.

Pročitajte: Brenina nesuđena prija: Ovo je majka Milice Tomašević, ćerke su nasledile njenu lepotu (foto)

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading