Celebrity News

Voljena Stefanu Kapičiću razorila srce uplovivši u vezu sa njegovim kolegom: SVI DETALJI SKANDALA(FOTO)

Devojka Stefana Kapčića razorila srce glumcu

Voljena Stefanu Kapičiću razorila srce uplovivši u vezu sa njegovim kolegom: SVI DETALJI SKANDALA(FOTO)

Devojka Stefana Kapičića, manekenka Mirandi Viđak, koja već nekoliko godina u Stefanovom životu ima status bivše, prouzrokovala je svojevremeno potpuni emotivni kolaps u duši i glavi glumca. Ludo ju je voleo sedam godina, nakon sedam dana zabavljanja otpočeo je sa njom zajednički život, a planirao je i da je oženi.

Pročitajte: Ponosni tata uživa u najboljem društvu: Sin Stefana Kapičića je baš porastao (foto)

Luka Šarac

 

Manekenka i dramski umetik važili su za jedan od najlepših parova regiona, ali umesto da dožive bračni status, njihova veza se završila krahom, a navodno sve zbog prevare top modela.

Pročitajte: Neobična proslava Stefana Kapičića - Na spisku zvanica samo jedna gošća (foto)

Luka Šarac

 

Ne bi to toliko bilo strašno da je MIranda paralelnu romansu otpočela sa recimo rediteljem, kreatorom, biznismenom, ali to što se "spetljala" sa Stefanovim dobrim kolegom Ivanom Hercegom najviše ga je zabolelo. Čim si mediji na tu temu počeli da spekuišu Kapičić se od svoje izabranice udaljio.

Luka Šarac

 

Interesantan je podatak da su bivša devojka Stefana Kapičića i glumac zajedno svojevremeno otputovali u Los Anđeles gde se ona bavila modelingom i dizajnom, a on čak otvorio producenstku kuću. Zajednički život u inostranstvu im je veoma prijao, tvrdili su da ne žele potomke, kao i da u njihovom odnosu nema ljubomore.

- Oboje smo specifični u vezi toga kakvi nam se muškarci ili žene sviđaju, čak i po fizičkom izgledu, da ne ulazimo u mentalni deo njihovih ličnosti. Pošto takvih ima malo na planeti i nemamo razloga za ljubomoru  -rekla je manekenka koja je svog dragog ubrzo zamenila drugim, a nakon raskida i on nju glumicom Ivanom Horvat sa kojom je nedavno dobio sina Ivana.

 

 

Komentari (0)

Loading