Celebrity News

Uspešan političar i VELIKA FACA: Niste imali pojma da je baš ON sin Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta (FOTO)

Sin Olge Odanović bavi se dramskom umetnošću drugačije od ostatka porodice

Uspešan političar i VELIKA FACA: Niste imali pojma da je baš ON sin Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta (FOTO)

Dalibor Danilović

O braku Olge Odanovića i Dragana Petrovića Peleta možda se ne zna baš svaki detalj, ali poznato je da su ponosni roditelji ćerke Lenke i sina Jakova koji su u nekoj formi nasledili njihovu ljubav prema dramskoj umetnosti. Dok se Lenka već pokazuje kao mlada glumica, sin Olge Odanović završio je produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu što pokazuje njegovu želju da se ovom umetnošću bavi na neki drugi način.

Boško Karanović

 

Da sin Olge Odanović sedmu umetnost ipak voli iza kamere potvrđuje i činjenica da ga je poslednjih par godina bilo teško opaziti u javnosti, jer svesno izbegava veliku pažnju. Zbog toga je moguće da niste ni videli kako naslednik Olge i Peleta danas izgleda ali jedna novija fotografija razrešava i tu misteriju. Na njoj je Jakov Petrović u društvu makedonskog političara Zorana Zaeva.

 

 

Čim pogledate kako izgleda sin Olgde Odanović i Dragana Petrovića Peleta jasno će vam biti da je njihov, ali mnogi se slažu da gotovo u potpunosti liči na svog poznatog oca. Dok tu sigurno ima i Olginih gena, Jakov Petrović ipak je slika i prilika svog oca Dragana na kojeg neverovatno podseća. O njemu je Pele jednom prilikom govorio za medije.

Pročitajte: Šokantni detalji bračnog odnosa! Olga Odanović: Udala sam se na silu

Privatna Arhiva

 

- Sin mi se rodio u Gradskoj bolnici. Žarko Laušević mi je javio da se Olga porodila i da sam dobio sina. Bio sam kod kuće i ja sam potpuno poludeo, to je za mene bilo - vaaaauuuu! Imao sam 27 godina, nisam imao pojma šta je to roditelj. To sam tek kasnije saznao, Jakov nije spavao do petnaeste godine, spava samo kad ga ljuljaš, čim prestaneš, on se probudi. Sad je druga situacija, sad spava normalno - ispričao je glumac.

Komentari (0)

Loading