Celebrity News

Ljutnja je predugo trajala: Vanbračni sin Miroslava Ilića konačno POZVAO OCA! Ovo su detalji potresnog razgovora

Autor: | 10/11/2022

Vanbračni sin Miroslava Ilića dugo je maštao o susretu sa pevačem

Ljutnja je predugo trajala: Vanbračni sin Miroslava Ilića konačno POZVAO OCA! Ovo su detalji potresnog razgovora

Vanbračni sin Miroslava Ilića dugo je sanjao o tome da sa svojim slavnim ocem uspostavi blizak odnos, ali to se nikada nije dogodilo. U aprilu ove godine Devin Antonović otvorio je dušu nakon mukotrpnog i godinama dugog procesa koji je njegova majka Mirjana Antonović pokrenula kako bi se dokazalo biološko očinstvo pevača.

- Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni u životu više nije potreban otac i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika ‒ izjavio je, između ostalog, vanbračni sin Miroslava Ilića početkom aprila, po izlasku iz Palate pravde.

Mirko Tabašević

 

Čije gene zapravo nosi vanbračni sin Miroslava Ilića je saznao 2008. godine, kada je imao 22 godine. Dotle je mislio da je njegov pravi otac Danijel Antonović, sa kojim je njegova majka bila u braku. 

‒ Pozvao sam Miroslava ubrzo pošto sam saznao istinu i rekao mu: „Je l' to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je odgovorio: „Drago mi je da si živ i da si dobro“. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo još nekoliko puta komunicirali i dogovorili se da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put Miroslav nazvao i otkazao viđanje ‒ opisao je Devin, koji je po profesiji lekar anesteziolog, kako je počela njegova porodična saga.

Pročitajte: Dosta joj je PONIŽENJA: Gordana Ilić donela odluku posle koje nema nazad, Miroslava švaleracije KOŠTALE PORODIČNOG DOMA

Mirko Tabašević

 

Svojevremeno je govorio da nije ljut na Miroslava ali da oseća potrebu i želju da ga upozna i popriča s njim, a četrnaest godina kasnije mišljenje mu se promenilo.

- Teško mi je palo razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvog sam ga zamišljao - izjavio je Devin.

Komentari (0)

Loading