Celebrity News

Godine su bile toliko surove prema njoj: Ceo svet je ludeo za zanosnom Samantom, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Autor: | 12/11/2022

Izgled Kim Katral mnoge je iznenadio

Godine su bile toliko surove prema njoj: Ceo svet je ludeo za zanosnom Samantom, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Ako je neko odahnuo što glumica Kim Katral nije prihvatila da igra u nastavku serije "Seks i grad" onda su to verovatno šminkeri projekta "I tek tako..." jer da je slavna Samanta kojim slučajem zbilja napravila povratak u novoj seriji imali bi pune ruke posla da glumicu učine bar približno zavodljivom kao nekada. Budući da ponosno nosi svoje godine i da je šarmantna kao i uvek, izgled i nije toliko važan, zar ne?

profimedia

 

Ipak, izgled Kim Katral sa jednog crvenog tepiha od pre nekoliko večeri bio je među glavnim temama a sve zbog vidno opuštenog predela donjeg dela lica, ali makar je prepoznatljiv osmeh ove šarmantne glumice. Dobro, ne samo osmeh. Kim je na crveni tepih dovela i svog petnaest godina mlađeg partnera Rasela Tomasa pa je automatski i sama postala nešto mlađa.

Pročitajte: Ispovest Kim Katral: Zašto sam odlučila da neću imati decu

profimedia

 

Izgled Kim Katral bio je tema i zbog mini haljine na koju se sa svojih 66 godina usudila ali čuvena Samanta bi upravo tako nešto i uradila. Kim nema za čim da žali jer joj na dobroj figuri mogu pozavideti i znatno mlađe koleginice.

Komentari (0)

Loading