Celebrity News

Našu ljubav NEĆE POBEDITI: Marija Šerifović sve PRIZNALA nakon što je uslikana sa Jovanom Pajić u gradu večne ljubavi (FOTO)

Autor: | 12/11/2022

Marija Šerifović i Jovana Pajić ovo nisu mogle da prećute

Našu ljubav NEĆE POBEDITI: Marija Šerifović sve PRIZNALA nakon što je uslikana sa Jovanom Pajić u gradu večne ljubavi (FOTO)

Odnos koji godinama unazad neguju Marija Šerifović i Jovana Pajić je veoma prijateljski pa ne bi trebalo da čudi što su rešile da zajedno otputuju u Veronu na nekoliko dana, ali pisanja medija koja su usledila nedugo nakon što su na tom putovanju dve pevačice zajedno uslikane prenela su čitavu priču na potpuno novi nivo, koji je obe njene akterke izgleda potpuno izbacio iz takta.

Instagram

 

Naime, pojavila se gomila naslova kako Marija Šerifović i Jovana Pajić dele romantične šetnje gradom ljubavi, pa su rešile da ne ćute na to.

- Pišem, pa brišem, pa kažem boli me uvo pa me malo i ne boli. Nikad nisam ništa demantovala. Nemam ni ovde šta, osim ovih insinuacija i malicioznog naslova. Nikad nikome nije palo na pamet da nas stavlja u ovaj kontekst više od jednu deceniju, a valjda kad se razvedeš, onda si ničiji, pa svako može da se češe i lepi etikete kako mu dune. Šta sam sve čula o sebi za ovih godinu dana, ovo mu dođe limunada. Nismo u vezi, ali priznajem, bila bi to ludilo senzacija! Predlažem da me pozoveš na dejt konačno ili da prestanemo da se družimo! Šta misliš? - najpre je na mrežama poručila Jovana Pajić, a zatim je usledila i besna reakcija Marije Šerifović.

Miomir Milić

 

- Danima se pišu najrazličitije gadosti, laži i klevete, bez ikakve provere i argumenata. Time se nanosi velika šteta nama koji smo omiljene mete ovakvih tekstova, ali i našim porodicama i prijateljima. Briga za to čovekolike medijske ajkule, željne naše krvi i što većeg broja čitalaca po bilo koju cenu. U toj papirnoj gladijatorskoj areni izgleda je sve dozvoljeno. Tu nema nikakvog fer-pleja i ljudskosti - poručila je Marija i dodala:

Pročitajte: Raduj se, Vera! Marija Šerifović polunaga objavila PRELEPE VESTI, svi su ovo tako dugo čekali!

 

 

- Zapravo mi se čini da postoje dve Marije Šerifović, jedna je prava, u mojoj koži, s mojim glasom i karakterom, a druga mi je samo spolja slična. Ona s ovom pravom nema nikakve veze. Ona služi za napade, klevete i neumorno tračarenje na njen račun. Ta lažna Marija nije predviđena da ima dušu i osećanja, jer ona je postala medijski džak za udaranje. Pa kako ko stigne da je oplete i lupi što jače i brutalnije, po mogućstvu ispod pojasa. Tako uporedo živimo ja i moja dvojnica, pod istim imenom i sličnim, a tako različitim, načinom postojanja - poručila je Marija Šerifović i zaključila uz optimizam:

- I tako bodu ti mađioničari i veštice tu lutku sa mojim likom i pokupavaju da nanesu što veću štetu. Ali, u tome neće uspeti jer ljubav mojih ljudi ne može da bude pobeđena. Neće uspeti u toj nameri, to vam ja garantujem. Ja, ona istinska i jedina prava Marija Šerifović.

Komentari (0)

Loading