Celebrity News

Najteži dani: Suzana Mančić završila u Urgentnom, ovo su detalji

Povreda Suzane Mančić zabrinula porodicu

Najteži dani: Suzana Mančić završila u Urgentnom, ovo su detalji

Instagram

Neretko su blamovi i greške Suzane Mančić tokom pet decenija njenog televizijskog rada bili tema tabloida. Zanosna voditeljka lično se sama šalila na sopstveni račun a po pitanju ispada, uz racionalno objašnjenje da uz uspeh obavezno idu i spoticanja i da ko radi taj i greši. Naradila se Suzana onoliko, veliki broj televizijskih emisija je iza nje. Da se ne zaboravi, nekoliko godina vodila je Grandove emisije tik uz Draganu Katić, bila je domaćica na hiljade javnih događaja i manifestacija, igrala je na seriji i filmu, dok već duže vreme ima svoju produkciju i autor je i voditelj emisije "Suzanin izbor". Sve pomenuto kada se sabere ne čudi što se među tolikim podvizima podvukla i neka omaška. Povreda Suzane Mančić na radu takođe nije bila retkost, zbog padova na sceni i van nje suočavala se atraktivna voditeljka više puta sa odlaskom kod lekara, što je ispraćeno teškim oporavkom, a po prvi put progovorila je i o nesreći zbog koje je završila u Urgentnom centru. 

Pročitajte: Ipak je izabrala njega: Ljubav Suzane Mančić je SLAVNI TENISER kog je Jugoslavija obožavala, stiglo i PRIZNANJE (FOTO)

Luka Šarac

 

Odgovore na pitanja kakva je to povreda Suzane Mančić bila pogledajte u videu ispod u kom je voditeljka ispričala još poneki skriveni detalj iz prošlosti.

Pročitajte: Maćeha rekla svoje: Pre udaje za Simeona Suzana Mančić je njegovim ćerkama uradila ovo

Komentari (1)

Loading
milica

15:33 14.11.2022

Vala zeno dosadi vise Bogu i ljudima(a narocito ljudima)!!!