Celebrity News

Trljačete oči: Prva supruga Željka Joksimovića igra oko šipke, šokantan snimak kruži internetom! (FOTO)

Prva supruga Željka Joksimovića ne prestaje da intrigira javnost

Trljačete oči: Prva supruga Željka Joksimovića igra oko šipke, šokantan snimak kruži internetom! (FOTO)

Otkako je putem društvenih mreža dozvolila medijima da zavire u njenu intimu prva supruga Željka Joksimovića, Vesna Joksimović u žiži je interesovanja. Svaki korak rođene Valjevke i nekadašnje izabranice muzičara prati se u stopu, a čini se da ona za to mnogo ne mari, bar ne onoliko koliko je o tome mislila dok je bila u braku sa pevačem. 

Pročitajte: Dosta je bilo prećutkivanja i laži! Prva supruga Željka Joksimovića iznela pravu istinu o razvodu od muzičara (FOTO)

Instagram

 

Za razliku od pređašnjih godina kada je isticala da je medijsko pojavljivanje ne zanima, Vesna sada sve čini ne bi li zaintirigrala štampu i portale da o njoj pišu. Njen poslednji potez posebno se istakao.

Pročitajte: Kao italijanska glumica: Prvu suprugu Željka Joksimovića retko viđamo, ćerka Mina objavila fotografije sa porodičnog ručka (foto)

Instagram

 

Prva supruga Željka Joksimovića, naime, izašla je u večernji provod sa prijateljima, gde se ludo provodila uz muziku i piće. U jednom momentu približila se šipci na podijumu i počela sa njom da pleše, istovremeno snimajući sve to. Komentari koji su usledili, nakon što je Vesna snimak objavila, jednoglasni su da iako predobro izgleda i vrlo je energična i ima mladalačku energiju, to ipak nije primereno njenim godinama. Nema mnogo dilleme da čak i članovi njene sadašnje i bivše porodice, posebno se ovde misli na Željka, isto misle.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading