Celebrity News

Ćerka Jelene Kostov je najsrećnije dete: Ovakva kolica imaju samo kraljevske bebe, pogledajte samo kako joj stoje (FOTO)

Ćerka Jelene Kostov razlog je širokog osmeha pevačice

Ćerka Jelene Kostov je najsrećnije dete: Ovakva kolica imaju samo kraljevske bebe, pogledajte samo kako joj stoje (FOTO)

Kada je krajem avgusta ćerka Jelene Kostov došla na svet, estradna umetnica rodom iz Dimitrovgrada obećala je sebi, pa i drugima, najpre suprugu Miljanu Vukoviću, da će se suzdržati od nepotrebne kupovine za bebe. Budući da joj je dosta stvarčica nežnijih nijansi ostalo od sina Milije, Jelena prvih par nedelja nije smatrala neophodnim da za devojčcu dokupljuje odevne komade, što joj je pripomoglo u ispunjenu obećanja.

Pročitajte: Jelena Kostov pred porođaj se uselila u novi dom: Evo kako izgleda skupocena nekretnina, o jednom detalju svi sanjaju (FOTO)

 

 

Odluka da malo pričeka sa kupovinom za naslednicu pala je u vodu s prvim gostima, koji su naravno tek rođenoj bebi pokupovali svakojake sitnice i potrepštine, što je Jelenu povuklo da se i sama ipak prošeta po buticima.

Pročitajte: Čuva ga od radoznalih pogleda: Upoznajte Miliju, petogodišnjeg sina Jelene Kostov (FOTO)

 

 

U jednom je pazarila preslatke haljinice koje će mala Mila moći da nosi tek par meseci, u jednom patofnice, koje će takođe prebrzo da preraste, u drugoj prirodu kozmetiku, a posebnu pažnju posvetila je kupovini kolica. Nije želela da njena devojčica koristi bratoveljva kolica i nosiljke, kako ni sedište za auto, stoga joj je kupila glanc nova i to poslednji vid tehnike. 

Pročitajte: Porodila se Jelena Kostov, ime od četiri slova za preslatku devojčicu

 

 

Ćerka Jelene Kostov dobila je tri u jedan kolica, koja rade na senzor ili pak daljinski upravljač koji može da se podesi tako roditelj ne mora da drži ruke na drškama. Višestruka je namena, a jedna od stvari koje kolica samostalno rade jeste ljuljanje i pomeranje napred - nazad.

 

Komentari (0)

Loading