Lifestyle

Jelena Kostov pred porođaj se uselila u novi dom: Evo kako izgleda skupocena nekretnina, o jednom detalju svi sanjaju (FOTO)

Novi dom Jelene Kostov oduzima dah

Jelena Kostov pred porođaj se uselila u novi dom: Evo kako izgleda skupocena nekretnina, o jednom detalju svi sanjaju (FOTO)

Na Voždovcu u blizini Autokomande smešten je novi dom Jelene Kostov. Nekretninu koja odiše luksuzom pevačica je pazarila pre više od godinu dana, ali budući da ga je morala renovirati i prilagoditi svom ukusu tek nedavno se sa suprugom Miljanom Vukovićem i sinom Milijom uselila u njega.

Pročitajte: Jelena Kostov pokazala trudnički stomak, pa otkrila: Osetila sam bebu uživo (VIDEO)

Pomenuti stan ima daleko više kvadrata od onog u Skojevskom naselju u kom je svojevremeno pevačica ekipu magazina Story ugostila, a jedna soba namenjena je njenoj mezimici čije se rođenje svakog trena očekuje.

Pročitajte: Čuva ga od radoznalih pogleda: Upoznajte Miliju, petogodišnjeg sina Jelene Kostov (FOTO)

Novi dom Jelene Kostov osim veličine ima i dosta drugih prednosti u odnosu na prethodnu nekretninu u kojoj je estradna umetnica živela dugi niz godina, ipak ono što mu daje šmek i čini ga neprocenjivim je predivan
pogled sa terase na auto-put, Hram Svetog Save i čitavu opštinu Voždovac.

Pročitajte: Ovakva haljina najbolje stoji ženama u drugom stanju: Trudna Jelena Kostov oduševila letnjim izdanjem (foto)

Instagram

 

 

Pevačica je opet birala poslednji sprat i ne krije da se neizmerno raduje novom životnom razdoblju u novom stanu.

 

Komentari (0)

Loading