Celebrity News

Jelena Kostov pokazala modno izdanje tek rođene naslednice: Mala Mila je kao iz modnih magazina (FOTO)

Ćerka Jelene Kostov divna je beba

Jelena Kostov pokazala modno izdanje tek rođene naslednice: Mala Mila je kao iz modnih magazina (FOTO)

Iako ima tek deset dana ćerka Jelene Kostov obučena je po poslednjoj modi, za šta su zaslužni ponosni roditelji. Pevačica i njen izabranik Miljan Vuković potrudili su se da tek rođenoj naslednici kupe predivne stvarčice počev od portiklica, benkica, preko čarapica i kapica pa sve do igračkica.

Pročitajte: Jelena Kostov pred porođaj se uselila u novi dom: Evo kako izgleda skupocena nekretnina, o jednom detalju svi sanjaju (FOTO)

Instagram

 

Čak i iz porodilišta izveli su je u predivnoj odevnoj kombinaciji i stalno joj nešto dodatno kupljuju iako je Jelena na početku trudnoće za Story izjavila da u tom smislu neće preterivati, jer je navodno stvari od sina Milije sačuvala te će ih koristiti.

Pročitajte: Čuva ga od radoznalih pogleda: Upoznajte Miliju, petogodišnjeg sina Jelene Kostov (FOTO)

Instagram

 

Obećanje da neće davati previše novca za detalje koje će njena ćerka prebrzo prerasti pevačica, međutim, nije održala, naprotiv naslednici je sve novo kupila i to u svetlim, belim i roze nijansama. Na par benkica i portilica čak je i specijalno poručila da se izveze njeno ime Mila, čime se odmah pohvalila pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: Ovakva haljina najbolje stoji ženama u drugom stanju: Trudna Jelena Kostov oduševila letnjim izdanjem (foto)

Instagram

 

Ćerka Jelene Kostov divna je beba, mirna i ne zadaje estradnoj umetnici mnogo muka a koliko je slatka nadamo se da će i javnost uskoro imati prilike da sazna kada Jelena odluči da je predstavi. 

Komentari (0)

Loading