Celebrity News

Visoki krevet sa uzglavljem na kojem bi plemstvo pozavidelo: Zavirite u SPAVAĆU SOBU Ane Mihajlovski, koju opet deli sa Grubinom (FOTO)

Dom Ane Mihajlovski renovira se

Visoki krevet sa uzglavljem na kojem bi plemstvo pozavidelo: Zavirite u SPAVAĆU SOBU Ane Mihajlovski, koju opet deli sa Grubinom (FOTO)

Mesecima unazad Ana Mihajlovski bavi se uređenjem stana u kom živi sa naslednicima Ivom, Zoi i Petrom. Pre izvesnog vremena tiho, kako je prvoga puta i otišao, u voditeljkinu nekretninu uselio se i njen bivši suprug, a sadašnji emotivni partner Mirko Grubin, što je, sumnja se i bio razlog da ona iznova počne sa renoviranjem životnog prostora koji je ranije uredila po sopstvenim i afinitetima svoje dece. Dom Ane Mihajlovski trenutno je u fazi rušenja, gletovanja, krećenja, promena podova, što je bio razlog da se čitava porodica na neko vreme izmesti.

Pročitajte: Ćerka Ane Mihajlovski i Goše Stamenkovića je MAMINA KOPIJA: Prva fotografija prelepe Ive, lomiće više srca od mame

Instagram

 

Ana je u to ime, za sebe i svoje najmilije, pronašla divan prostor koji navodno po svim parametrima menja ono što će u nekoj bliskoj budućnosti, kada majstori radove privedu kraju, dobiti. Budući da je u poslednje vreme ona dosta slobodnija u ophođenju sa pratiocima, namerno ili slučajno ona je nedavno otkrila kako njen novi kutak izgleda, zapravo kako izgleda spavaća soba koju deli sa Grubinom.

Pročitajte: Ana Mihajlovski napustila Novu posle samo tri meseca, ovo je njeno saopštenje

Instagram

 

Siva, crna, oker, bež boje su koje se prepliću u novoj spavaćoj sobi Ane Mihajlovski, koja je pretpostavlja se vrlo slična onoj koju nastoji da dobije renoviranjem. Pored pozamašnog bračnog kreveta smešteni su interesantni metalni noćni stočići za visokim lampama, što je sobi dalo dodatnu draž.

Pročitajte: Ljubav ne zna za granice: Na adresu Ane Mihajlovski stigao raskošan buket, posebna posveta od posebne osobe FOTO

Instagram

 

U dnu je smeštena sofa, kakva se može videti u salonskim stanovima, a čitav krevet gleda na ugradni plazma televizor, što će novi dom Ane Mihajlosvki takođe upotpuniti. Voditeljka ne krije da najveći deo dana kada nema obaveze upravo voli tu da provodi, izležava se, gleda omiljene serije i priprema se za maratone koji su joj sad pasija.

Komentari (0)

Loading