Celebrity News

Ili tako ili nikako! Nenad Jezdić dao otvoreni ultimatum supruzi, ovo su detalji (FOTO)

Brak Nenada Jezdića opstajao je godinama uprkos zluradim komentarima i spekulacijama

Ili tako ili nikako! Nenad Jezdić dao otvoreni ultimatum supruzi, ovo su detalji (FOTO)

Nije proteklih godina brak Nenada Jezdića bio mnogo tema portala, zapravo u njegov ideal i sklad verovalo se sve dok dramski umetnik na konto muško-ženskih odnosa nije počeo javno da govori. Tu su se mogli videti njegovi oštri i nepobitni stavovi po pitanju ljubavi, privrženosti, uloga partnera u porodici, domaćinstvu i još mnogo što-šta, a oni koji umeju da čitaju između redova dozvolili su sebi da zaključe da iza Jezdinih reči stoji nešto više i dublje i u tom smislu su bili u pravu.

Pročitajte: Žena Nenada Jezdića DO DANAS nije uslikana: Kada su se venčali delili su samo jednu viljušku, evo kako SADA UŽIVAJU

Jakov Simović/Gloria

 

Svojevremeno Nenad je priznao da ima ljubomore u njegovom braku, da su oboje i on i supruga ljubomorni kao psi, ali i da je u brčanom odnosu potrebno mnogo više od ljubavi. Nije trebalo mnogo a da se publika, javnost uopšte, ne zapita, koji je razlog posesivnosti, a tek nedavno glumac je svoju izjavu dopunio i objasnio. On je naime naveo, šta je to što očekuje od druge strane i šta se po njegovom mišljenju podrazumeva, jer ako toga nema, nema ni ljubavi, ni braka ni sloge.

- Potreban mi je neko ko će mi reći koliko sam važan i nasušan i pravedan, čak i onda kada mi svi ospore pravo na disanje, a to zapravo jeste potreba svakog čoveka da živi, postoji, misli, radi, stvara, veruje a da mu zapravo to nije potrebno da ga samo neko malo sa one druge strane voli i kaže mu koliko mu je važan - ispričao je Jezda i sve fascinirao izlaganjem.

Pročitajte: Ona ne voli da je spominjem: Brak Nenada Jezdića traje dve i po decenije, a retki znaju kako supruga Sara izgleda

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading