Celebrity News

Tek što je obeležila osmu godišnjicu braka Jelena Đoković stavila tačku na sve probleme pa priznala: Grešila sam, tek sad shvatam (FOTO)

Svađa Jelene i Novaka Đokovića najčešća je tema tabloida

Tek što je obeležila osmu godišnjicu braka Jelena Đoković stavila tačku na sve probleme pa priznala: Grešila sam, tek sad shvatam (FOTO)

Svega jednom i to veoma davno javno se dogodila svađa Jelene i Novaka Đokovića, a iz nekog razloga evo već osam godina unazad sumnja se u prirodu odnosa najboljeg srpskog tenisera i njegove izabranice. Zašto je to tako niko ne ume da kaže, ali gotovo da ne prođe dan a da se ne govori o problemima u braku, započetom 2014. godine na Svetom Stefanu pred brojnim zvanicama. Uprkos tome što su teniser i njegova supruga mnogo puta do sada dokazali da je to među njima iskrena ljubav, na kraju krajeva tome svedoči činjenica da su roditelji dvoje divnih mališana Stefana i Tare, javnost ne prestaje da spekuliše o njihovoj zajednici. U kojoj meri Jelena utiče na Novakove odluke, kako se slaže sa taštom Dijanom, dozvoljava li mu da izlazi, utiče li na to kako se hrani sve su to pitanja koja se iz dana u dan produbljuju, a jednako kao i mediji znatiželjna javnost na njih traži odgovore.

Pročitajte: Ovo će vas iznenaditi: Evo šta su Novak i Jelena po obrazovanju, i tu imaju nešto zajedničko

Profimedia

 

Uprkos radoznalosti fanova slavni sportista i njegova emotivna partnerka izbegavaju da pričaju na temu braka, nastojeći da njihovi postupci najbolje o tome govore. Fokusirani su na odgoj dece, Novak na treninge i turnire, dok istovremeno zajedno rade na usavršavanju Fondacije koja se nedavno pohvalila još jednim novitetom. Reč je o online učionici kroz koju mališani mogu da potvrde ili provere znanje, a čim je ideju podelila na "Instagramu" Jelena je dobila povratnu informaciju pratilaca. Jedan od najvernijih ukazao joj je na problem rečima:

 - Predavanje i učenje putem interneta postaje dostupno velikom broju dece, mođda i svoj deci ovog sveta. To će omogućiti razvoj jednostranog gledanja na probleme i pojave. Kako se spasiti od takvih problema - pitao je radoznali roditelj kojem je Jelena uputila odgovor:

- Koliko divno razmišljate. Aposlutno se slažem sa vama i upravo zato se i priključujem ovakvim inicijativama...grešićemo sigrno, nemamo sve odgovore sad i odmah i nije sve crno i belo. Bitno je da učestalo postavljamo pitanja i tragamo za rešenjima - napisala je Đokovićeva žena pa se složila sa duhovitim komentarom jedne majke da joj je tek sada sa 40 godina gradivo mnogo jasnije i to zahvaljujući novoj platformi.

Pročitajte: Bila je vezana za sestru dok nije naišao ON! Evo zašto Jelena Đoković nikada ne govori o svom zetu (FOTO)

Instagram

 

Jelena i Novak sve čine kako bi što više kroz dobrotvornu organizaciju učinili i pomogli, najpre najmlađima, a novi projekat za savladavanje gradiva, u par sati postao je popularan među roditeljima i njihovim naslednicima.

Pročitajte: Svađa Jelene i Novaka Đokovića svakodnevno se čuje. Prva komšinica para odlučila je da kaže sta ima: Imaju neku specifičnu energiju, ali...

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading