Celebrity News

Dragan Bjelogrlić uhvaćen sa mlađom koleginicom! Drži joj ruke oko vrata dok se ona umilno smeška: Dobar prijatelj otkrio sve detalje (FOTO)

Brak Dragana Bjelogrlića jedan je od onih o kojima domaća javnost zna vrlo malo

Dragan Bjelogrlić uhvaćen sa mlađom koleginicom! Drži joj ruke oko vrata dok se ona umilno smeška: Dobar prijatelj otkrio sve detalje (FOTO)

Čak i vrapci na grani znaju kako su se Dragan i Maja Bjelogrlić upoznali. Za one koji su ipak ove detalje propustili prisetićemo se da su zajedno radili jednu kampanju, tačnije reklamu za salon nameštaja, gde se glumac ludo zaljubio u mladu manekenku koju je tada po prvi put sreo. Prvi susret izrodio je drugi, pa treći i tako su emotivni partneri završili pred oltarom, a danas mogu da se pohvale sa dvoje divne i uspešne dece Aleksejem i Miom. Sve navedeno ide u prilog dugogodišnjem verovanju većine domaće populacije da je brak Dragana Bjelogrlića za primer i jedan od najskladnijih na javnoj sceni, a da li je baš tako i zbog čega ona manjina nije sigurna u to?

Pročitajte: Svi vas vidimo! Ko je preplanula mačka koja je izašla iz aviona sa Draganom Bjelogrlićem (FOTO)

Naime, zrno sumnje u istinitost ljubavi između glumca i bivše manekenke, rodilo se svojevremeno nakon brojnih tračeva o Bjelinom neverstvu. Kako niko nikada za to dokaz nije imao, niti je dramski umetnik bilo šta na tu temu želeo da demantuje, sve se i uvek završavalo na spekulacijama. Nažalost, kada se jedna laž ponovi nekoliko puta ona postaje istina ili bar ostaje u vazduhu kao nekakva mogućnost, koja se ne odbacuje tako lako.

Pročitajte: Stariji je osam godina: Iznenadićete se kada budete videli ko je rođeni brat Dragana Bjelogrlića (foto)

Upravo iz tog razloga kada god se Bjela nađe u društvu druge žene počinju ogovaranja i naravno spekulacije i pitanja vara li ženu i u kakvom je odnosu sa damom. Nešto slično dogodilo se i pre par dana kada je glumac uslikan okružen prijateljima, dok kraj njega stoje koleginice Nela Mihajlović i mlada Nina Nešković, što je na svom "Instagram" profilu objavio Mima Karadžić. Budući da je sa Nelom Dragan dugogodišnji prijatelj niko nju nije uzimao u obzir, ipak njegova ruka preko Ninog ramena mnoge je zaintrigirala i izrodila svakave scenarije u njihovoj glavi.

Pročitajte: Svi je OGOVARAJU: Ćerka Dragana Bjelogrlića se popela na sto i igrala pred svima, tatina reakcija iznenadila (FOTO)

Uprkos ovakvim sumnjama, koje bi mnoge žene navele na razmišljanje, ali ne i Maju koja do kraja veruje suprugu, brak Dragana Bjelogrlića opstaje sve ove godine.

Komentari (0)

Loading