Celebrity News

Ugojio se preko 10 kilograma, potpuno drugi čovek: Pogledajte kako danas izgleda zavodnik Nemeš iz Velikog brata (FOTO)

Izgled Nikole Nemeševića Nemeša nije više isti

Ugojio se preko 10 kilograma, potpuno drugi čovek: Pogledajte kako danas izgleda zavodnik Nemeš iz Velikog brata (FOTO)

Ata Images

Nekoliko puta do sada izgled Nikole Nemeševića Nemeša menjao se. Išao je rijaliti učesnik iz krajnosti u krajnost što se tiče imidža i frizure pa smo ga tako čas mogli videti u rokerskom fazonu, kožnoj jakni, čizmama i minđušama na oba uveta, čas uglađenog i finog u smokingu i lakovanim cipelama, a čas kao hipika u šarenoj majici i puštene, neuredne duge kose.

Pročitajte: Kombinezon Bogdane Ražnatović krije trudnički stomačić, a dobar je i za višak kilograma: Boja koju morate imati ove jeseni (FOTO)

Ata Images

 

U velikoj meri izgled Nikole Nemeševića Nemeša promenio se nakon ženidbe. On se, naime, pre pet godina oženio devojkom nepoznatom javnosti sa kojom je šest meseci od venčanja dobio i dete. Uloga supruga i oca u velikoj meri je promenila muzičara, što je uticalo na to da se vrati sebi i odevanju koje mu najviše prija.

Pročitajte:  Prošle godine sa prijateljima, a ove... Ceca otputovala na Maldive sa najvažnijim muškarcem u životu FOTO

Ata Images

 

 

On je uslikan na promociji grupe "Vampiri", a sve dame koje su ove fotografije mogle videti komentarisale su da je još uvek izuzetno zgodan i lep i naravno ponovo u rokerskom fazonu. Ono što su svi takođe primetili koliko se uozbiljio i sazreo što je dodatno doprinelo njegovom imidžu.

 

 

 

Komentari (0)

Loading