Celebrity News

MRŠAVI KAO GRANE, Gagina venčanica nije glamurozna: Pogledajte jedine fotografije sa venčanja Dragane i Tonija, teško da ćete ih prepoznati

Venčanje Dragane Mirković i Tonija Bijelića proteklo je u intimnoj atmosferi

MRŠAVI KAO GRANE, Gagina venčanica nije glamurozna: Pogledajte jedine fotografije sa venčanja Dragane i Tonija, teško da ćete ih prepoznati

Otkako su se pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić zakleli na večnu ljubav sinonim su za skladnu i srećnu zajednicu koju uspešno uspevaju da zadrže na okupu. Dvoje dece, Marko i Manuela kruna su velike ljubavi koja traje više od dve decenije, a kako je venčanje Dragane Mirković i Tonija Bijelića proteklo bez velike medijske pompe, malo ko je imao prilike da vidi kako su supružnici izgledali na ovaj poseban dan.

Retke fotografije sa njihove svadbe dugo su bile skrivane od medija, međutim, pevačica je pre nekoliko godina ipak odlučila da ih obelodani, a na njima se jasno vidi koliko su zaljubljeni i da su kao i danas najsrećniji kada su jedno pored drugog.

Pročitajte: Dve decenije čuvana tajna - Neviđene fotografije sa venčanja Dragane Mirković!

Privatna Arhiva

 

Dragana je tradicionalno nosila belu venčanicu i veoma bogato dekorisan bidermajer, dok se Toni odlučio za  bordo svečano odelo i mnogi komentarišu da je par izgledao savršeno. 

Pročitajte: Dubok dekolte, pivo u ruci… Izdanje Dragane Mirković koje će vas iznenaditi, svi zumiraju ovu fotografiju

Privatna Arhiva

 

Iako su mnogi očekivali da će folk diva i biznismen upriličiti glamurozno svadbeno veselje, venčanje Dragane Mirković i Tonija Bijelića proteklo je, po njihovoj želji u intimnijoj atmosferi, a pevačica ističe da je za nju to bilo bajkovito jer je bila iskreno zaljubljena.

Pročitajte: Čvrsto je drži - OVA Fotografija je dokaz da je Toni Draganu zamenio lepšom i mlađom

Privatna Arhiva

 

- Kada se saznalo, rekla sam "da, tako je" i poslala samo jednu fotografiju na kojoj smo Toni i ja. Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno - ispričala je Dragana svojevremeno.

Komentari (0)

Loading