Celebrity News

Ovakvu lepoticu skoro niste videli: Evo ko je misteriozna žena koja živi sa Novakom i Jelenom, deca je obožavaju (FOTO)

Dadilja Stefana i Tare Đoković vrlo je posvećena deci tenisera

Ovakvu lepoticu skoro niste videli: Evo ko je misteriozna žena koja živi sa Novakom i Jelenom, deca je obožavaju (FOTO)

Instagram

Brižljivo je od strane Jelene i Novaka dadilja Stefana i Tare Đoković birana. Teniser i njegova izabranica nisu mogli tek tako i bilo kome da prepuste čuvanje dece, stoga su svojevremeno vrlo detaljno proveravali sve oko žena i devojaka koje su se prijavile za, po svemu sudeći, vrlo lepo plaćeno radno mesto. Navodno su preporuke drugih poslodavaca bile vrlo važne, isto tako poznavanje jezika, ali i prethodni pedagoški rad. Na ovim i svim drugim pojedinostima Jelena i Novak su insistirali, a posebno im je bilo važno da osoba, koja će u neku ruku biti zadužena za odgoj njihovih naslednika, ima isti pristup vaspitanju.

Pročitajte: Ne mogu da ispunim sve što se od mene očekuje: Potresno saopštenje Jelene Đoković usred Novakovog turnira u Italiji (FOTO)

Jelena Ivanović

 

 

profimedia

 

Porodica Đoković ne veruje u onu narodnu "batina je iz raja izašla", takođe u njihovom domu glas se ne podiže, a kao glavnu stavku odnosa u porodici vide zdrav razgovor. Dok nisu pronašli osobu koja odgovara svim pomenutim karakteristikama teniser i njegova supruga nisu se smirili, a dadilja Stefana i Tare Đoković, koju mališani izuzetno vole i slušaju čak i više od mame i tate, postala im je vremenom kao član porodice.

Pročitajte: Tek što je obeležila osmu godišnjicu braka Jelena Đoković stavila tačku na sve probleme pa priznala: Grešila sam, tek sad shvatam (FOTO)

Instagram

 

Na devojku impozantne biografije Novak i Jelena u potpunosti mogu da se oslone. Ona putuje sa njima, za nju mesta i u loži kada deca idu na meč mora da ima, a uprkos tome što sportista i njegova izbranica često menjaju lokacije prilagodila im se i uklopila.

Pročitajte: Danas imaju sve što požele, ali nije oduvek bilo tako: Novak i Jelena progovorili o životu u nemaštini i otkrili detalje koje niko nije znao

profimedia

 

Dugo dadilja Stefana i Tare Đoković nije bila interesantna fotoreporterima, a kada se to ipak promenilo svima je za oko zapala njena neverovatna lepota, harizma i vedar duh. Devojka, čije ime još nije poznato, stalno je nasmejana a pored mališana i Jelena rado provodi vreme sa njom, što nije tajna.

Komentari (0)

Loading