Celebrity News

Ludo ju je voleo, kako je samo dodiruje i gleda: Pogledajte fotografiju iz perioda kad su Brena i Saša Popović bili u vezi

Odnos Lepe Brene i Saše Popovića intrigira javnost

Ludo ju je voleo, kako je samo dodiruje i gleda: Pogledajte fotografiju iz perioda kad su Brena i Saša Popović bili u vezi

Ata Images

Odnos Lepe Brene i Saše Popovića godinama unazad tema je medijskih spekulacija, a iako je svima poznato da su najveću slavu stekli radeći sa bendom "Slatki greh", malo ko je upućen da njihova duga i veoma uspešna saradnja datira i pre toga, dok su svirali zajedno kao „Lira šou“. Fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama svedoči o njihovom dugogodišnjem poznanstvu, kada su puni elana krenuli u pohod na estradu.

Fotografija nastala 1981. godine u vreme kada Brena i Sale nisu ni slutili kakav će uspeh postići, izazvala je brojne reakcije u javnosti na račun njihovog ifizičkog izgleda, a mnogi komentarišu i odnos Lepe Brene i Saše Popovića koji je nesumnjivo bio veoma blizak. Spekulisalo se da su živa legenda jugoslovenske muzike i njen saradnik bili u ljubavnoj vezi, međutim, upućeni kažu da u tome nema istine.

Pročitajte: RAZVOD Saše Popovića i Suzane Jovanović zbog koleginice - Šokantni detalji konačno izašli u javnost (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Kako je jedan poznati, ali neimenovani harmonikaš ispričao za "Skandal" pre nekoliko godina, Lepa Brena i Saša Popović sve vreme su bili samo odlični prijatelji i voleli se kao brat i sestra.

- Razumem što je svima osamdesetih delovalo da su Sale i Brena bili zajedno, i ja bih u to verovao da ih oboje dobro ne poznajem ì da nisam s njim provodio dosta vremena. Oni su pre svega bili i ostali veliki prijatelji, međutim, kako su provodili tolike dane zajedno, vremenom je taj odnos dobio na težini, ali ne u muško-ženskom smislu. Ma kakvi! Saša je u međuvremenu Brenu zavoleo kao da mu je rođena sestra.

Pročitajte: Više ništa neće biti isto - Poznata sudbina Saše Popovića, Suzana uplakana

 

 

Kako je on objasnio, Popović se postavio veoma zaštitnički prema svojoj prijateljici, pa joj je rezervisao najbolje hotelske sobe, donosio doručak i trudio se da bude odlično odevena.

- Kupovao joj je najlepše haljine i kostime za scenu, ali nikad nije imao nameru da je osvoji, prosto su se voleli kao da su najrođeniji. I on nju, i ona njega. Umeo je da joj pripremi i žurku iznenađenja za rođendan, unajmio bi joj igrače, plesačice, najbolju hranu, piće, nekad su te proslave bile na skupim jahtama... Ali Brena je to i zaslužila, preko nje se i Saša proslavio i prosto je hteo da joj se oduži. Zbog te njegove pažnje i dan-danas svi misle da su oni bili u emotivnoj vezi, međutim, daleko od toga da je to tačno. Njih veže samo bliska prijateljska ljubav koju ništa ne može da poremeti - zaključio je pomenuti izvor.

Komentari (0)

Loading