Celebrity News

Dok je Gudelj zatvoren u karantinu, Anastasija je u Kataru sebi našla zanimaciju! Pogledajte fotke Cecine ćerke, svi se pitaju je li MOGUĆE

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj trenutno su jedan od najintrigantnijih domaćih parova

Dok je Gudelj zatvoren u karantinu, Anastasija je u Kataru sebi našla zanimaciju! Pogledajte fotke Cecine ćerke, svi se pitaju je li MOGUĆE

Mada su tek sedam meseci u vezi, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj gaje vrlo čvrst, stabilan odnos kakav mnogi parovi ne uspeju da izgrade ni posle nekoliko godina zabavljanja. Na dobre temelje od samog starta, po svemu sudeći, uticao je život na dve adrese, tačnije u dve različite zemlje, zbog kog su pevačica i fudbaler već na početku jedno prema drugome morali da pokažu privrženost, poštovanje i neizmerno poverenje.

Pročitajte: Gudelj objavio fotografiju sa NOVOM DEVOJKOM, svi komentarišu da je prelepa: Pogledajte ko je plavuša koja je sada OSVOJILA fudbalera (FOTO)

Instagram

 

Upravo iz ovih razloga nikoga nije začudilo kada je Nemanja sa porodicom iz Španije došao u Beograd, samo zbog Anastasijinog rođendana i tom pilikom upoznao njenu majku, tetku i brata. Isto tako u Anastasijinom višenedeljnom boravku u Sevilji niko nije video ništa čudno, dok se i sada kada se Gudelj u Kataru bori na terenu zarad bodova u korist domaće reprezentacije, naprosto očekivalo da će mu Tasa iz lože biti podrška, što ona i jeste.

Pročitajte: Ona ne odustaje od velike ljubavi: Majka Nemanja Gudelja nemoćna da bilo šta promeni, Anastasija rekla svoje, čestitamo! FOTO

Instagram

 

Instagram

 

Naime, par dana pre prve utakmice naše reprezentacije ćerka Svetlane Cece Ražnatović otputovala je sa prijateljima u Katar, a kako zbog karantina i drugih zabrana nije mogla vreme provoditi sa Nemanjom ona se fokusirala na provod u ovoj prelepoj zemji. Za početak obilazila je šoping molove, plaže a potom se otisnula u pustinju gde je napravila par redivnih fotografija. Pop zvezda jahala je kamile, vozila se džipovima po peščanim dinama a čitavo iskustvo prenela je putem društvenih mreža i sa svojim pratiocima. 

Pročitajte: Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj objavili lepe vesti! Čestitke stižu od obe porodice

Instagram

 

Danas, poput izabranica drugih fudbalera Anastasija je ipak batalila zabavu i na tribinama s velikom pažnjom prati utakmicu i reprezentaciji šalje podršku. 

Komentari (0)

Loading