Celebrity News

Zasijao verenički prsten na ruci Nine Badrić: Vreme je za LEPE VESTI, pevačica sve potvrdila fotogafijom

Verila se Nina Badrić po drugi put pišu portali

Zasijao verenički prsten na ruci Nine Badrić: Vreme je za LEPE VESTI, pevačica sve potvrdila fotogafijom

Nakon razvoda od Bernarda Krasnića hrvatska pop zvezda Nina Badrić nije imala mnogo sreće u ljubavi, ili se bar tako javnosti činilo budući da je brižljivo svoju intimu čuvala za sebe. Upravo iz razloga što se već neko vreme ne zna da li je pevačica zaljubljena i ima li nekoga ko joj greje srce sve je iznenadila fotografija na kojoj pozira sa skupocenim vereničkim prstenom. Ovim potezom obradovala je muzička zvezda svoje fanove, a istoga trena po portalima počeli su da se nižu naslovi u kojima se pretpostavlja da verila se Nina Badrić.

Pročitajte: Izgled Nine Badrić više nije isti: Skinula preko 20 kilograma, sada je MRŠAVA PLAVUŠA! Fotografija će vas šokirati

 

 

Neverovatna veličina i lepota prstena, sve je ostavila bez daha te su se nametnula pitanja na temu veridbe i toga ko je zagonetni muškarac koji je pevačicu zaprosio. Nažalost, ništa slično se nije dogodilo. Nina je sa skupocenim nakitom pozirala za potrebe jedne reklame, što je svako ko je u njene objave malo detaljnije zavirio mogao da vidi.

Pročitajte:  Šta se krije iza enormnog bogatstva: Nina Badrić otkrila kako zaista živi milijarderka Sandra Meljničenko

 

 

Ispod jednog posta pevačica je napisala:

- Kad ne bi bilo žena dijamant bi bio samo običan kamenčić. Istovremeno Nina je napisala o kom brendu je reč, a fotografije na kojima izgleda prelepo obišle su ceo Balkan, kao i naslovi "Verila se Nina Badrić po drugi put" koji nažalost nemaju mnogo veze sa istinom.

Komentari (0)

Loading