Celebrity News

Tek što se razvela Danijela Dimitrovska objavila vesti o veridbi! Ognjen u neverici... to je sigurno krenulo još dok su bili braku (FOTO)

Veridba Danijele Dimitrovske ubrzo nakon razvoda sve ostavila u čudu

Tek što se razvela Danijela Dimitrovska objavila vesti o veridbi! Ognjen u neverici... to je sigurno krenulo još dok su bili braku (FOTO)

Veridba Danijele Dimitrovske tema je dana svih štampanih medija i svih portala, a glavni krivac za to niko drugi je do bivši model, danas vlasnica modeling agencije iliti ex supruga Ognjena Amidžića. Naime, nakon razvoda od voditelja, manekenka je dosta korigovala svoje ophođenje u javnosti i gotovo da nema tajni pred pratiocima na "Instagramu". Sa njima sve detalje iz svog života deli, ajpre kako ona i sin Matija provode vreme, kako se hrane, gde se sve nađu u toku dana, a u jednom momentu, na iznenađenje svih ona je čak objavila i ambijent svoj stambenog prostora, koji je posle razlaza sa Ognjenom korigovala iz korena. Tako smo videli kadrove Danijeline spavaće sobe, kuhinje, pa i dnevnog boravka, a sada je ona otišla korak dalje.

Pročitajte: Danijela će pozeleneti od muke: Ognjen Amidžić u zagrljaju OVE slavne pevačice, svaki bi mu muškarac pozavideo (FOTO)

Miša Obradović

 

Amidžićeva bivša objavila je vest o veridbi i to svojoj, čime je čitavu javnost ostavila u čudu, jer još ni dokumentaciju o razvodu nije sredila. Zapravo Danijela se poigrala jednom aplikacijom na Tik-Toku koja joj je navodno prognozirala ostvarenje novogodišnjih želja u narednom periodu. Među odgovorima šta će joj se to obistiniti našao se alkohol, novac čak dva puta i prosidba. 

Pročitajte: Zato je ona nasmejana i lepo raspoložena! Odala je fotka: Evo ko se uselio u stan Danijele Dimitrovske posle razvoda

Instagram

 

Veridba Danijele Dimitrovske i samu manekenku je iznenadila koja je duhovito prokomentarisala:

- Nisam bila spremna za ovo.

Komentari (0)

Loading