Celebrity News

Čizme koje malo koja žena ume da iznese, ali njoj odlično stoje: Mia Bjelogrlić objasnila kako se spaja nespojivo (FOTO)

Modni odabiri Mie Bjelogrlić uvek privlače pažnju

Čizme koje malo koja žena ume da iznese, ali njoj odlično stoje: Mia Bjelogrlić objasnila kako se spaja nespojivo (FOTO)

Svako medijsko pojavljivanje Mie Bjelogrlić vrlo je zapaženo. Ćerka Dragana Bjelogrlića vešto na sebe skreće pažnju, kako svojim radom i zalaganjem na polju filma i u borbi protiv nasilja nad ženama, tako i stajlingom, po čemu se izdvaja od drugih. Modni odabiri Mie Bjelogrlić fokusirani su na unikatne specifične, skupocene komade koji pripadaju urbanom-rok stilu. 

Pročitajte: Na koži samo so i kapljice vode: Fotografija sa prvog zajedničkog letovanja Milana Marića i Mie Bjelogrlić srušila internet

Boško Karanović

 

Odevena je uglavnom u crno ili neke druge tamnije boje, a od komada u njenom garderoberu mogu se naći kožne jakne, suknje do kolena, oversize kaputi, bunde od veštačkog krzna, debele čarape, dok su istovremeno bajkerke ili slični modeli čizama sastavni deo njenog stajlinga. 

Pročitajte: Svi je OGOVARAJU: Ćerka Dragana Bjelogrlića se popela na sto i igrala pred svima, tatina reakcija iznenadila (FOTO)

Ata Images

 

 

Njih Bjelogrlićeva naslednica ima u svim dezenima i nijansama. Čizme sa grubim đonom modni odabir Mie Bjelogrlić bile su i nedavno povodom premijere filma "Da li ste videli ovu ženu". Bež nijansu duboke obuće do kolena ona je uklopila uz crne komade, bundu, rolku dok je sve uskladila sa manjom tašnom na rame.

Pročitajte: Mia mudro ćuti, ali ne i Aleksej! Bjelogrlić jasno stavio do znanja šta misli o sestrinom dečku Milanu Mariću (foto)

Ata Images

 

 

Iznova je stajling Mie Bjelogrlić privukao pažnju medija, ali ne samo to već i činjenica da na premijerno prikazivanje ostvarenja ona nije došla u društvu Milana Marića, već koleginice Ive Ilinčić.

Komentari (0)

Loading