Celebrity News

Iz Londona stižu fotografije i potvrda PRELEPE VESTI: Ćerka i zet Željka Mitrovića više ne kriju, DANAS JE TAJ DAN

Ćerka i zet Željka Mitrovića ne mogu da sakriju sreću

Iz Londona stižu fotografije i potvrda PRELEPE VESTI: Ćerka i zet Željka Mitrovića više ne kriju, DANAS JE TAJ DAN

Da su ćerka i zet Željka Mitrovića jedno u drugom pronašli ono o čemu su oduvek maštali možemo zaključiti na osnovu gotovo svakodnevnih objava koje oni dele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Romantična putovanja i egzotične destinacije koje uvek posećuju zajedno dovoljno govore o privrženosti jedno prema drugom, dok na fotografijama ne manjka ni luksuza koji samo upotpunjuje bajkovit život zaljubljenog para. Neizmerna ljubav i pažnja koje svojoj dragoj pruža Ilija, mladi naslednik "kralja uranijuma", osvojile su srce prelepe Kristine i što je najbitnije zadržale je pored njega.

Pročitajte: Zet i ćerka Željka Mitrovića OBJAVILI PRELEPE VESTI - Život tek sada IMA SMISLA (FOTO)

Instagram

 

Naime, ćerka i zet Željka Mitrovića danas imaju veliki razlog za slavlje, oni obeležavaju godišnjicu svoje ljubavi, što su i objavii na "Instagramu", a fotografije iz luksuznog apartmana u Londonu, gde su inače golupčići svili svoje gnezdo, izazvale su veliku pažnju javnosti.

Pročitajte: Zet Željka Mitrovića podigao buru na Instagramu - Ovakav stajling sigurno nikad niste videli, svi komentarišu! (FOTO)

Instagram

 

Čestitke povodom ovog bitnog datuma nisu prestajale da se nižu i svi se slažu da Ilija lepu Kristinu drži kao malo vode na dlanu, pa se ćerka medijskog maga pohvalila srcem napravljenim od mnoštvo latica ruža, a nije izostalo ni skupoceno piće kojim su nazdravili za svoju ljubav.

Pročitajte: Svaki roditelj bi se radovao, ali baš TAKO NA BRZINU! Kristina Mitrović presrećna,sva u belom blista, Željko i MIlica u šoku (FOTO)

Instagram

 

Komentari (8)

Loading
Nadica

23:17 28.11.2022

🤮🤮🤮🤮🤮 dokle breeee ove grozote od ukrajinca, muka je već svima od proseravanja. Da li ste svesni koliko je ovaj odvratan, gadilo bi se mnogima da ih uhvati za ruku tako ljigav ,bled,metiljav , bljaaakkk

Vana

15:55 29.11.2022

Sto znaci ko koliko ima novca. Da nije tako, tesko bi on nasao bilo kakvu devojku sa takvim izgledom. Posle prvog deteta razvod bit ce, dobra alimentacija.

Biljana Tutorov

08:29 30.11.2022

Bitno je da ona zna,šta nas briga.Pametnije je da pišete i njenim roditeljima koji su duže u braku i dan danas je Prava romantična ljubav,to je danas retkost

Hedonista

23:55 30.11.2022

Da li postoji ruznija karikatura od ovog nrda?! Čista ljubav, vidi se odmah. Visok, lep sa sirokim ramenima - oličenje pravog muskarca