Lepota

Snežana Dakić se ofarbala u plavo, sada više ne liči na sebe: Čini li se vama da je ovo dobar izbor? (FOTO)

Promena frizure Snežane Dakić izazvala je veliko interesovanje medija i javnosti

Snežana Dakić se ofarbala u plavo, sada više ne liči na sebe: Čini li se vama da je ovo dobar izbor? (FOTO)

Promena frizure Snežane Dakić beauty je senzacija.

Tokom karijere Snežana Dakić nije mnogo eksperimentisala kada je fizički izgled u pitanju. U skladu sa njenim godinama ona u poslednje vreme vrlo praktikuje beauty tretmane vezane za negu lica i tela, ipak invazivne zahvate koji gotovo uvek promene lični opis još uvek uspešno zaobilazi. Imajući to u vidu niko nije očekivao da će u šestoj deceniji ona otići korak dalje i svoju prepoznatljivu braon kosu zameniti plavom, gotovo sedom, sa rozikastim prelivom, koja je sada itekako u modi.

Pročitajte: Ne do prodavnice, već na događaj! Modni odabir Snežane Dakić ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Instagram

 

Naime, Dakićeva je poslednjih dana povremeno angažovana oko snimanja serije "Od jutra do sutra" gde glumi koga drugog do voditeljku, pa se za početak učinilo da je upravo za potrebe ovog projekta odlučila da koriguje boju kose. Promena frizure Snežane Dakić izazvala je veliko interesovanje medija i javnosti, a uvidevši to Snežana se oglasila na društvenim mrežama objasnivši o čemu se zapravo radi. 

Pročitajte: Da li mi to dobro vidimo? Snežana Dakić U ZAGRLJAJU najfatalnijeg muškarca bivše Jugoslavije, problem je što je OŽENJEN (FOTO)

Instagram

 

Po njenim rečima u pitanju je perika, koju je ona iskoristila da kao licencirani lajf kouč govori na temu promena izgleda kod žena zarad voljenih muškaraca

- Važno je da se sviđate sebi, a ne da menjate frizuru zato što mislite da će se to svideti onom nekom imaginarnom, budućem….ili ne-daj-bože bivšem - napisala je Snežana na "Instagramu" ispod fotografije sa novom bojom kose i brojnim damama koje je prate dala do znanja da je rad na sebi jedini način do uspeha u svemu pa i partnerskim odnosima.

Pročitajte: Ko će ako neće ona: Modni duel Snežane Dakić i kraljice Ranije, reči su suvišne (foto)

 

 

Promena frizure Snežane Dakić, iako samo eksperiment, mnogima se dopala, naravno bilo je i onih koji su negodovali, ukupan celokupan utisak je pozitivan što je voditeljku navelo da možda razmisli o korekciji.

Komentari (1)

Loading
Ns

19:23 21.10.2022

Lepo negovana žena, ova nijansa sa pepeljastim tonom je postaruje. Najlakše je promeniti boju kose, tako da podržavam. Osvježenje uvek godi.