Celebrity News

Zato je ona nasmejana i lepo raspoložena! Odala je fotka: Evo ko se uselio u stan Danijele Dimitrovske posle razvoda

Danijela Dimitrovska nakon razvoda život menja iz korena

Zato je ona nasmejana i lepo raspoložena! Odala je fotka: Evo ko se uselio u stan Danijele Dimitrovske posle razvoda

Dosta toga je Danijela Dimitrovska nakon razvoda od Ognjena Amidžića korigovala, na prvom mestu postala je dosta slobodnija u ophođenju sa pratiocima na "Instagramu", vrlo često im postavlja pitanja i na ona koji joj oni šalju odgovara. U neku ruku posvetila se influenserskom radu, što ranije nije činila. Bila je fokusirana na posao u agenciji koji je bio vrlo zahtevan, odgajanje sina Matije i obaveze oko njegovog školovanja i vrtića takođe je preuzela na sebe, dok je i kuću lično ona držala pod konac. Sve to zahtevalo je dosta napora, međutim po razalazu od voditelja ona je svoje prioritete posložila i odlučila da živi slobodnije i odvažnije.

Pročitajte: Za tugu više nema mesta: Danijela Dimitrovska nakon razvoda utehu pronašla kraj NJEGA (FOTO)

Instagram

 

Očekivalo se da će se Danijela Dimitrovska nakon razvoda u neko doba oporaviti pa krenuti nekim svojim putem, još snažnija i bolja, ipak niko se nije nadao da će se promena odnositi i na korekciju stambenog prostora posebno spavaće sobe, koju je donedavno delila sa Ognjenom.

Pročitajte: Eto, i to smo dočekali: Danijela Dimitrovska rođendan proslavila bez muža PA POSLALA SVIMA PORUKU (FOTO)

Instagram

 

 

Naime, bivša manekenka, danas vlasnica modne agencije stari bračni krevet je zamenila novim još udobnijim, sa fantastičnim dušekom na kojem će od sad pa nadalje spavati sama. Uprkos tome, presrećna je jer je unela novitete u svoj život i sa puno entuzijazma objavila to na društvene mreže.

Pročitajte: Modni duel koji se toliko dugo čekao: Anastasija Ražnatović i Danijela Dimitrovska, vi birate pobednika

Instagram

 

 

Veruje se da Danijelu tek čekaju promene, a hoće li se one takođe ticati detalja u stanu, u kom je živela sa voditeljem i sve delila, vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading