Celebrity News

Prvo luksuzno letovanje Katje Gobeljić: Zavirite na porodični odmor ćerkice Katarine Grujić i Marka Gobeljića u Dubaiju (FOTO)

Ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića uživa sa mamom i tatom na prvom letovanju

Prvo luksuzno letovanje Katje Gobeljić: Zavirite na porodični odmor ćerkice Katarine Grujić i Marka Gobeljića u Dubaiju (FOTO)

Kroz petnaestak dana ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića proslaviće svoj prvi rođendan, za šta se ponosni roditelji uveliko pripremaju. Pevačica i fudbaler nestrpljivi su u nameri da mezimici prirede slavlje za pamćenje, a još nikome nisu otkrili kako će ono izgledati. Dekorateri, agencije za organizaciju... svi su uključeni, a budući da je sve pod kontrolom tek venčani par odlučio je da nakratko predahne i sa naslednicom otputuje u toplije krajeve.

Pročitajte: Govorio mi je da će se RAZVESTI: Ovo je poznati oženjeni muškarac koji je SLOMIO SRCE Katarini Grujić (FOTO)

Instagram

 

Ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića na svom je prvom letovanju, po svemu sudeći vrlo luksuznom. Mama i tata poveli su je u Dubai i to u hotel koji se rangira kao jedan od boljih. Tročlana porodica danima uživa u lepom vremenu, peščanim plažama i smeštaju sa pet zvezdica koji poseduje sve neophodne sadržaje za mališane.

Pročitajte: Novi dom Katarine Grujić i Marka Gobeljića oduzima dah: Pogled puca na ceo Beograd, pogledajte kako su opremili stan (FOTO)

Instagram

 

Estradna umetnica i fudbaler foto-aparatom zabeležili su prve korake male Katje u moru, prvo brčkanje igranje sa koficama u pesku a zasigurno je ovo letovanje koje će zauvek pamtiti. Namera im je da se sa naslednicom lepo odmore, a po povratku u srpsku prestonicu nastavljaju sa pripremama za ćerkin rođendan, koji, pretpostavlja se, neće biti ništa manje glamurozan nego njihovo venčanje koje se dogodilo u junu.

Pročitajte: Katarina Grujić i Marko Gobeljić presrećni, porodica slavi: Javili smo prijateljima

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading