Moda

Ovo kod nas sigurno nema da se kupi! Ćerka Katarine Grujić obučena u unikatnu trenerku...pevačica i fudbaler ne žale pare (FOTO)

Ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića preslatka je beba

Ovo kod nas sigurno nema da se kupi! Ćerka Katarine Grujić obučena u unikatnu trenerku...pevačica i fudbaler ne žale pare (FOTO)

Kada je krajem prošle godine došla na svet ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića potpuno je opčinila pevačicu i fudbalera ali i njihove porodice i prijatelja. Katja Gobeljić pravi je med, osim toga draga je, uvek nasmejana i vedra devojčica kod koje se suze mogu videti jedino kada je gladna ili joj se spava, što ponosni roditelji rešavaju vrlo lako.

Pročitajte: Ima li srećne porodice posle venčanja? Kaća Grujić nehotice otkrila kako se svekar ponaša prema njoj (FOTO)

Instagram

 

Pevačica ne krije da ju je majčinstvo oplemenilo, dalo joj dodatnu, novu životnu notu kakvu nije mogla ni da zamisli da će osetiti. Drastično je korigovala svoje prioritete, ipak ne mnogo bar ne kada je reč o modi. Naime, Kaća strogo prati modne trendove, često tamo gde radi i kupuje i ne pita za cenu samo da na sceni i u spotovima izgleda odlično. Sada tu svoju ljubav lagano prenosi i na ćerku, koju je već krenula da, narodski rečeno, modira.

Pročitajte: Zavirite u luksuzni stan Katarine Grujić i Marka Gobeljića: Zapanjujuć pogled i enterijer koji oduzima dah! (foto)

Instagram

 

Fotografije na "Instagramu" kojima Katarina predstavlja svoju naslednicu svedoče tome koliko je lepo mala Katja Gobeljić obučena. Poslednji modni trend našao se baš nedavno na njoj, a reč je o skupocenoj roze trenerci, na koju je prikačena posebna duda sa njenim imenom. Ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića preslatka je devojčica kojoj niko ne može da odoli.

Komentari (0)

Loading