Celebrity News

Ko je ova MAČKA? Bojana Stamenov došla na snimanje, niko je nije prepoznao! Još više se osušila! (FOTO)

Izgled Bojane Stamenov mnoge je ostavio bez daha

Ko je ova MAČKA? Bojana Stamenov došla na snimanje, niko je nije prepoznao! Još više se osušila! (FOTO)

Nakon što se podvrgla posebnom režimu ishrane, izgled Bojane Stamenov ona je dovela do savršenstva, a kako je u više navrata isticala sada je i na zdravstvenom planu druga osoba. Koliko je ponosna svojom istrajnošču da izgubi kilograme nije tajna, a sada je sve češće možemo videti i u izdanjima na koje nismo navikli od pevačice.Transformacija Bojane Stamenov u svakom smislu je evidentna, a promena imidža i modne kombinacije koje bira, svi se slažu, odlično joj pristaju.

Pročitajte: Dijeta joj ipak nije baš sve dobro donela - Bojana Stamenov otkrila sve o problemima nakon gubljenja kilograma (VIDEO)

Instagram

 

Tako je bilo i ovog puta kada se pevačica moćnog glasa pojavila na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a, i dok je izgled Bojane Stamenov naišao na opšte oduševljenje prisutnih, mnogi su komentarisali i njen modni izbor. Ona je ponela elegantnu, svečanu haljinu u zlatnim tonovima koja se blago presijavala dok je kosu skupila i ukrasila je gracioznom mašnom. 

Pročitajte: Trljaćete oči! Nakon što je skinula 75 kilograma Bojana Stamenov se skinula u kupaći! Pogledajte fotku sa plaže

 

 

Mnoštvo komplimenata za izgled Bojane Stamenov nizali su se i na društvenoj mreži "Instagram" na kojoj je objavila najnovije fotografije, a imajući u vidu da je od prošlog puta ona još izgubila na kilaži, u budućnosti ćemo je nesumnjivo viđati u najrazličitijim modnim odabirima. 

Komentari (0)

Loading