Lifestyle

80 kilograma manje i prva uska, strukirana večernja haljina: Bojana Stamenov sada izgleda kao model, nove fotografije su neverovatne!

Dijeta Bojane Stamenov svakoga dana daje sve boje rezultate

80 kilograma manje i prva uska, strukirana večernja haljina: Bojana Stamenov sada izgleda kao model, nove fotografije su neverovatne!

Dijeta Bojane Stamenov usledila je kao jedino rešenje pevačice za novonastale zdravstvene probleme. Naime, bivala je iz dana u dan sve nervoznija, najčešće bez razloga, šećer joj je skočio na 30, a i pogled joj se maglio te nije videla dobro.

Pročitajte: Trljaćete oči! Nakon što je skinula 75 kilograma Bojana Stamenov se skinula u kupaći! Pogledajte fotku sa plaže

Ata Images

 

Prvobitna ideja ove "debelice", kako samu sebe naziva bila je da ode na intervenciju smanjivanja želuca za šta je i počela pripremu. Budući da je za operaciju morala da sredi šećer i smrša promenila je ishranu i počela da vežba, a već posle četiri meseca kilogrami su počeli da se tome. Za kratak period skunla je 30 kilograma i shvatila da je smanjivanje želuca gubljenje vremena i vrlo rizična stvar.

Pročitajte:INTERVJU "Osećala sam se kao jedan veliki neuspeh": Bojana Stamenov izgubila je 73 kilograma, ali sada govori o drugoj strani medalje

Ata Images

 

Dijeta Bojane Stamenov sastojala se iz piletine, jaja, ribe, salate, voća sve po unapred utvrđenom režimu, istovremeno aktivno je trenirala i razgovarala sa trenerom na temu da li je u toku da na imala stres. Sve to zajedno pomoglo joj je da skine 70 kilograma čime se ona pohvalila pojavivši se na jednom javnom događaju. Gotovo da su svi zanemeli kada su je videli, a nešto slično dogodilo se i sinoć na koncertu "Indexa" gde je nekadašnja "debelica" blistala u ciklama haljini.

Pročitajte: Novi život, nova pravila: Bojana Stamenov otkrila šta jede i kako održava kilažu, jedna stvar je ključna

Ata Images

 

Svi su bili oduševljeni Bojaninim izborom garderobe, a prevashodno njenim izgledom i činjenicom da je od prošlog puta bar još 10 kilograma smršala, što je ukupno 80.

Ata Images

 

 

Komentari (4)

Loading
Рашо

09:36 29.10.2022

Још око 40 кг и биће све у реду!

Nadica

17:51 29.10.2022

Bravooo Bojanice , preslatka si !!! Samo napred . Još samo malo , ne preteruj.

Ja

10:20 30.10.2022

Svaka ti Bojana cast. Lepo je biti lepsi,ali je najlepse kad si imala toliku volju,i spasila sama sebe po pitanju zdravlja i da si izbegla planiranu operaciju zeludca. Ziva i zdrava bila i uzivala ulepoti svoje mladosti kao i planiranju svog zivota i svoje profesije. Ljubi te jedna polubaka.😄