Celebrity News

Tužne vesti stižu o Danici Ristovski: Svi plaču zbog neočekivanog odlaska Lazarove bivše (FOTO)

Odlazak Danice Ristovski zaprepastio javnost

Tužne vesti stižu o Danici Ristovski: Svi plaču zbog neočekivanog odlaska Lazarove bivše (FOTO)

Nakon što je za javnost potvrđeno da su Milica Milša i Žarko Jokanović napustili seriju "Igra sudbine" glavna tema medija postao je iznenadni odlazak Danice Ristovski

Pročitajte: Stvari iz prošlosti su stale između njih! Otkriveno kakav zapravo odnos Lazar Ristovski ima sa snajom, poznatom glumicom (FOTO)

Ata Images

 

Bivša supruga glumca Lazara Ristovskog i jedna od glavnih likova pomenutog projekta navodno ima želju da se solidariše sa koleginicom Milicom, te su sve glasnije gradske priče na tu temu. Osim da se iz serije očekuje odlazak Danice Ristovski, sumnja se da će popularnu telenovelu napustiti i glumica Sandra Bugarski, međutim niti jedan od ovih tračeva nije potvrđen.

Pročitajte: Bivša gospođa Ristovski zapanjila posle razvoda: Danice, šta ti se desilo? (foto)

Boško Karanović

 

Šta se to događa sa glumačkom ekipom jedne od najgledanijih serija niko ne zna, da li će još nekome pasti na pamet da ode iz projekta takođe je nepoznanica, ono što je svima poznato je da je dotičnima publika poklonila veliko poverenje te sada razočarano posmatra njihov raspad.

 

Komentari (3)

Loading
Boban60

14:38 02.12.2022

To što je Danica Ristovski napustila seriju Igra Sidbine, vreme je bilo, jer postao je jako dosadan lik, treba ubaciti nove likove, nove radnje serije, jer je postala dosadna serija.

Srbin

12:10 03.12.2022

eto sreće da prestane da se snima,glume kao da ih neko bičem tera na to.