Celebrity News

To joj nije prvi put… Potresno oglašavanje Severinine majke Ane o tuči sestara, ove reči kidaju dušu

Majka Severine Vučković stala u odbranu pevačice

To joj nije prvi put… Potresno oglašavanje Severinine majke Ane o tuči sestara, ove reči kidaju dušu

Majka Severine Vučković, Ana uznemirena je i zabrinuta zbog hapšenja svoje ćerke te se ubrzo nakon skandala koji je potresao region oglasila i stavila svima do znanja koga podržava u ovoj sagi. 

Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru - rekla je za Jutarnji.hr Ana Vučković o porodičnoj drami koja se odigrala u njenom domu kasno u noć. 

Pročitajte: Skandal - UHAPŠENA Severina zbog fizičkog nasilja nad sestrom Marijanom

Instagram

 

Marijana je navodno zadobila niz podliva na glavi i leđima, a na telu su joj lekari uočili i povrede, međutim sada su isplivale fotografije popularne Seve nakon tuče koja je pokazala modrice i posekotine na rukama i glavi.

Pročitajte: MRZE SE, ali liče jedna na drugu! Ovo je Severinina sestra Marijana zbog koje je danas uhapšena (FOTO)

Privatna Arhiva

 

U međuvremenu se oglasio i izvor blizak pevačici koji tvrdi da je sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje telesnih povreda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, kako kaže izvor, napala pevačicu i nanela joj povrede. Severina je otišla, a Marijana je počela da lupa na vrata stanarima te se bacala po hodniku kako bi se samopovredila.

Pročitajte: Prilično bizarno - Evo šta je Milan Popović poklonio Igoru Kojiću za rođendan na koji je tajno došao (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Severinin izvor takođe tvrdi i da je ovo Marijanino maslo u dogovoru s Milanom Popovićem o čemu navodno postoje pisani dokazi u obliku Popovićeve izjave date u Centru za socijalni rad.

Severini bivši suprug demantovao je ove navode:

- Ne želim da komentarišem insinuacije i netačne navode, ali želim skrenuti pažnju da je upravo ovakvo ugrožavajuće ponašanje Severine razlog zašto se ovoliko borim da naše dete živi sa mnom i mojom porodicom u jednom mirnom, stabilnom i sigurnom okruženju - izjavio je Milan Popović za pomenuti list.

Komentari (0)

Loading