Celebrity News

BOLEST Ivana Ivanovića vidljiva na prvom snimanju, otkriveno zašto ne može da stane na noge (FOTO)

Povređen Ivan Ivanović vratio se na posao

BOLEST Ivana Ivanovića vidljiva na prvom snimanju, otkriveno zašto ne može da stane na noge (FOTO)

Pre dve nedelje doznalo se da je ozbiljno povređen Ivan Ivanović. Informacija o ozledi u medije je dospela putem objave voditelja lično, koji je na svom "Instagram" profilu otkrio da neko vreme neće raditi. Malo je reći da je Ivan ovim potezom zabrinio svoje fanove, koji su pohitali na portale da doznaju nešto više o nezgodi voditelja. Nažalost, niko osim Ivanovića i njegove porodice nije  znao o čemu se tačno radi, sve donedavno kada je opet on sam odlučio da o tome progovori i to putem svoje emsije "Veče sa Ivanom Ivanovićem". 

Pročitajte: Kuhinja u kojoj se spremaju najlepši slatkiši za Lolu i Stašu: Zavirite u luksuzni stan Ivana Ivanovića (FOTO)

Instagram

 

Naime, Ivan je ranije od očekivanog krenuo sa radom, a mnogi su se ponadali da su oporavak i pauza urodili plodom te da je ozleda sada iza njega. Pomislili su mnogi koji vole rad voditelja da je potpuno ozdravio, ali to nije slučaj.

Pročitajte: Skromno ali sa toliko ljubavi: Nikad viđene fotografije sa venčanja Ivana Ivanovića i Zorice Trivić, u farmerkama i japankama (foto)

 

 

Po svemu sudeći i dalje povređen Ivan Ivanović krenuo je sa radom, a koliko je ozbiljno i šta je u pitanju moglo se zaključiti na osnovu tizera nastalog za potrebe emisjie. Voditelj je ugostio Marčela a budući da nije ustao da ga pozdravi i izvinio mu se zbog toga nametnuo se zaključak da je ozleda još vrlo aktuelna ali i da se najverovatnije radi o donjim ekstremitetima, po svemu sudeći nozi.

- Dok se ja ne vratim na noge zvaćemo se 90 minuta sa Ivanom Ivanovićem, ja sedim jer ne mogu da stojim to je valjda svima jasno - kazao je u nekom momentu voditelj.

 

Komentari (5)

Loading
Tatjana

08:54 03.12.2022

Ivane, volimo te beskrajno moja porodica i ja!!❤️❤️❤️❤️💋💋💋

Bhm

14:06 03.12.2022

Neko mu izgkeda izlomio noge...nožuce od 65 cm...zasluzio idavno...

Dušan

10:39 04.12.2022

Popisam mu se i na emisiju i na facu...ljiga od coveka !!!