Celebrity News

Mazi ga po vratu, fotka otkriva sve: Vuk Kostić u zagrljaju udate koleginice

Fotografija Vuka Kostića sa popularnom glumicom izazvala buru na Instagramu

Mazi ga po vratu, fotka otkriva sve: Vuk Kostić u zagrljaju udate koleginice

Proslavljeni glumac Vuk Kostić nedavno je imenovan za novog člana Upravnog odbora Narodnog pozorišta u Beogradu i time ostvario još jedan uspeh na profesionalnom polju, a pored toga što oduševljava ulogama koje pažljivo bira, on izaziva veliku pažnju javnosti i svojim privatnim životom. Kako važi za jednog od najvećih zavodnika među glumcima, a ni mnoge poznate dame nisu odolele njegovom šarmu, ne čudi toliko interesovanje za njegov ljubavni status koji je, čini se, više nego ikad obavijen velom tajni. Svaki korak zgodnog glumca pomno se prati, analizira i komentariše, pa je to slučaj i kada poneka fotografija Vuka Kostića osvane na društvenim mrežama.

Budući da se više puta opekao iznosivši svoju intimu u javnost, glumac je odlučio da privatnost sačuva od znatiželjnika te ne čudi što se tolika prašina digla kada je osvanuo u zagrljaju poznate koleginice.

Pročitajte: BURNO! Sloboda Mićalović uhvaćena u strasnom zagrljaju OVOG poznatog glumca, Vojin ODMAH reagovao! (FOTO)

Instagram printscreen

 

 

Naime, na društvenoj mreži "Instagram" Vuk je podelio staru uspomenu sa jednom od naših najlepših glumica, Slobodom Mićalović  sa kojom je u bliskom kontaku, a reč je o kadrovima iz serije "Mješoviti brak", kojih se on očito rado seća.

Glumica je istu fotografiju podelila i na svom profilu, a iako su se dušebrižnici zapitali kako će na ovu scenu reagovati Vojin, u ovom slučaju nema mesta polemici jer kako je svima poznato, oni su dugogodišnji porodični prijatelji koji se izuzetno poštuju i cene.

Komentari (0)

Loading