Celebrity News

Udvarač Goce Šaulić dočekao svojih pet minuta: Godinama ju je želeo, LJUBAV se jednostavno DESILA (FOTO)

Autor: | 13/09/2022

Udvarač Goce Šaulić ne odustaje tako lako

Udvarač Goce Šaulić dočekao svojih pet minuta: Godinama ju je želeo, LJUBAV se jednostavno DESILA (FOTO)

Udovica Šabana Šaulića nakon iznenadne smrti supruga živi potpuno povučenim životom trudeći se da što više vremena posveti porodici, deci i unucima, međutim, udvarač Goce Šaulić koji ne krije svoju ljubav sada je izazvao veliko interesovanje, te je emotivni život ove dame ponovo u fokusu javnosti.

Iako njeno srce pripada voljenom Šabanu, brojni muškarci iskazuju interesovanje za Gocu i voleli bi da se nađu u njenom društvu te joj upute po koji kompliment i lepu reč.

Pročitajte: Šaulićke pokazale kako se ide na crveni tepih! Svi gledaju u Ildine noge, ovakve sandale svi priželjkuju (FOTO)

Zoran Kuzmanović Munja

 

Kako prenose domaći mediji, Gordana je navodno predmet interesovanja jednog inspektora koji porodicu Šaulić poznaje godinama. U vreme dok je Šaban bio živ Goca mu je bila samo tiha patnja, a sada, kada je od njegove smrti prošlo izvesno vreme, anonimni inspektor trudi se da udovicu Šabana Šaulića obori s nogu.

- I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom. Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cenili kao prijatelja - kaže dobro upućen izvor za "Scandal!" i dodaje:

Pročitajte: U vreme razvoda, OVAKO su izgledali - Nikad viđena fotografija Goce i Šabana Šaulića krije tajnu

Luka Šarac

 

- Svi mi koji smo bili u tom društvu znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi - priča o inspektorovim željama izvor.

Da li će emotivni život Goce Šaulić dobiti potpuno neočekivani epilog i da li ova romansa zaista ima potencijal, pokazaće vreme koje je pred nama.

Komentari (0)

Loading