Celebrity News

Udvarač Goce Šaulić dočekao svojih pet minuta: Godinama ju je želeo, LJUBAV se jednostavno DESILA (FOTO)

Udvarač Goce Šaulić ne odustaje tako lako

Udvarač Goce Šaulić dočekao svojih pet minuta: Godinama ju je želeo, LJUBAV se jednostavno DESILA (FOTO)

Luka Šarac

Udovica Šabana Šaulića nakon iznenadne smrti supruga živi potpuno povučenim životom trudeći se da što više vremena posveti porodici, deci i unucima, međutim, udvarač Goce Šaulić koji ne krije svoju ljubav sada je izazvao veliko interesovanje, te je emotivni život ove dame ponovo u fokusu javnosti.

Iako njeno srce pripada voljenom Šabanu, brojni muškarci iskazuju interesovanje za Gocu i voleli bi da se nađu u njenom društvu te joj upute po koji kompliment i lepu reč.

Pročitajte: Šaulićke pokazale kako se ide na crveni tepih! Svi gledaju u Ildine noge, ovakve sandale svi priželjkuju (FOTO)

Zoran Kuzmanović Munja

 

Kako prenose domaći mediji, Gordana je navodno predmet interesovanja jednog inspektora koji porodicu Šaulić poznaje godinama. U vreme dok je Šaban bio živ Goca mu je bila samo tiha patnja, a sada, kada je od njegove smrti prošlo izvesno vreme, anonimni inspektor trudi se da udovicu Šabana Šaulića obori s nogu.

- I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom. Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cenili kao prijatelja - kaže dobro upućen izvor za "Scandal!" i dodaje:

Pročitajte: U vreme razvoda, OVAKO su izgledali - Nikad viđena fotografija Goce i Šabana Šaulića krije tajnu

Luka Šarac

 

- Svi mi koji smo bili u tom društvu znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi - priča o inspektorovim željama izvor.

Da li će emotivni život Goce Šaulić dobiti potpuno neočekivani epilog i da li ova romansa zaista ima potencijal, pokazaće vreme koje je pred nama.

Komentari (0)

Loading