Celebrity News

Poznate zvanice u raskošnim toaletama, cvetna dekoracija, venčanica na kojoj bi princeze pozavidele... Zavirite na venčanje Mihajla Šaulića

Sin Šabana Šaulića stao na ludi kamen

Poznate zvanice u raskošnim toaletama, cvetna dekoracija, venčanica na kojoj bi princeze pozavidele... Zavirite na venčanje Mihajla Šaulića

Sin Šabana Šaulića, Mihajlo i njegova trudna izabranica Marina Velimirović izgovorili su sudbonosno "da".

Pročitajte: Šta ljubav učini od čoveka - Mihajlo Šaulić se PREPOLOVIO, pogledajte kako sav ozaren pozira pored trudne verenice (FOTO)

ATA Images

 

Proslava je organizovana u jednom od najelitnijih beogradskih hotela, a zvanice u svečanim toaletama već su pristigle na gala proslavu.

Pročitajte: PREOKRET - Mihajlo Šaulić doneo odluku o SVADBI, mama Goca i mlada tu NE MOGU NIŠTA

ATA Images

 

Mlada je zablistala u predivnoj venčanici otkrivenih ramena, dok mladožena nije skrivao sreću u elegantnom odelu. 

Pročitajte: Prve fotografije trudne verenice Mihajla Šaulića! Svi komentarišu jedno

printscreen

 

Prvi ples otplesali su uz kralja narodne muzike Mihajlovog oca što je bio jedan od najemotivnijih trenutaka za celu porodicu.

Pročitajte: KAKVA SVADBA! Mihajlo Šaulić blista pored izabranice Marine! Prve fotografije ostavljaju bez daha

printscreen

Oni su se potrudili da sve izgleda savršeno za njihov poseban dan, pa je tako dekoracija sve ostavila bez daha .Ispred ulaza nalazi se zid sa belim ružama, a zlatnim slovima ispisani su njihovi inicijali. Tu se nalazi i crveni tepih kojim će prošetati mladenci. Sve je u beloj i zlatnoj boji, a na sredini podijuma nalaze se inicijali Mihajla i Marine.

ATA Images

 

Među prvim zvanicama je stigla Sarajka Cakić, sestra pokojnog Šabana Šaulića, a tu su i Šabanov brat Hasand Dudić, kao i nekadašnja voditeljka Dajana Paunović i pevačica Marina Tadić.

Bojan Vuković

 

ATA Images

 

Stigla je i pevačica Zorica Brunclik sa porodicom, ćerkom Zlatom i zetom Milošem Vujanovićem. Među gostima su bili i ličnosti iz političkog sveta, a među njima Ivica Dačić sa suprugom, Nikola Selaković, Branko Ružić.

Bojan Vuković

 

ATA Images

 

Zvanice na venčanju će zabavljati brat pevačice Rade ManojlovićNenad Manojlović.

Komentari (0)

Loading