Celebrity News

Da li vam je lepša od Cece? Nova devojka Bogdana Srejovića je plava i mnogo mlađa, konačno je objavio prvu zajedničku fotku

Nova devojka Bogdana Srejovića sada je glavna tema

Da li vam je lepša od Cece? Nova devojka Bogdana Srejovića je plava i mnogo mlađa, konačno je objavio prvu zajedničku fotku

Bivši dečko Cece Ražnatović otkako je sa njom uplovio u vezu, a nakon toga i raskinuo, ne prestaje da puni novinske stupce i jedna je od glavnih tema domaćih medija. Kako važi za velikog zavodnika, spekulacije o njegovom emotivnom životu i statusu svakim danom sve su glasnije, a na temu nova devojka Bogdana Srejovića, ovaj uspešni menadžer u ugostiteljstvu sve do sada nije se oglašavao.

Da li je zgodnom Bogdanu prijalo da ga povezuju sa poznatim i manje poznatim damama, pa je iz tog razloga bio tajanstven, nije poznato, međutim sada je očito on rešio da sva govorkanja prekine, te da svoju izabranicu ponosno pokaže svetu.

Pročitajte: Gde Ceca prođe, tu trava više ne raste - Pogledajte šta se desilo sa Bogdanom Srejovićem (FOTO)

Instagram

 

Pisalo se u više navrata kako je u poslednje vreme Cecin bivši srećno zaljubljen, te kako je svoju sreću pronašao pored lepe Darije, a sada je osvanula i fotografija koja tome može da posvedoči. Naime, dok su uživali u laganoj večeri u jednom prestižnom restoranu, po svemu sudeći, nova devojka Bogdana Srejovića ovekovečila je dirljivi trenutak i objavila ga na društvenim mrežama.

Ruka u ruci i kratak komentar "Ljubav" dovoljno govore da emocije ne želi da krije, a potvrda ljubavi stigla je i od Bogdana koji je odmah objavu podelio i na svom nalogu. 

Pročitajte: Napokon ju je zaboravio! Šest meseci od raskida sa Cecom Bogdan Srejović u zagrljaju OVE poznate voditeljke (FOTO)

 

 

Komentari (8)

Loading
Vera

20:32 07.12.2022

Naravno da je lepša od Cece, prirodna, mlada, lepa. Pa Ceca je sva veštačka, a i matora.

Ja

23:23 07.12.2022

Prelepa je.najzad neko ko mu prilici.mladost je mladost.od vabe nikada nije mogla da postane devojka. tesko da je isao uz cecu u svakom pogledu.vise bi mu pristajala tasa

Tetka

01:33 08.12.2022

O cemu pricate ljudi,Ceca je za nju baba..vidite da dete ima godina kao njena cerka.Pitam se samo sta bi Ceca radila da je njen ozenio babu..baba joj nebi rodila unucice..zasto je onda bila sa mladicem koi bi vise odgovarao njenoj cerku..ono sto nije nama milo,ne cinimo drugima.Jako ruzno,i daje los primer svojoj cerki.

Stanka

13:51 08.12.2022

Ma Ceca je za nju mis,prava dama i zena,nije znao da je prati sad nek se tesi,❣️❣️❣️

Nele

13:05 09.12.2022

I mlada i lepsa...baka ceca da se posveti lagano unucicima sve bude i prode...

Gorčilo

05:44 10.12.2022

Čovek imao problema da nadje devojku pa mu Ceca poslužila kao dobra reklama. Sad trče za njim. Dobro odigrao.