Celebrity News

Prva svađa u javnosti: Novak i Jelena uslikani u nezgodnom trenutku ispred kuće u Španiji, pogledajte fotke incidenta

Istina o braku Jelene i Novaka Đokovića isplivala na videlo

Prva svađa u javnosti: Novak i Jelena uslikani u nezgodnom trenutku ispred kuće u Španiji, pogledajte fotke incidenta

Jelena i Novak Đoković jedan su od onih parova o kojima se piše i priča čak i kada im se ama baš ništa značajno u životu ne događa. Skladni supružnici otputovali su pre par dana sa decom Tarom i Stefanom u Marbelju, a taman kada su pomislili da su se dovoljno skrili od znatiželjnih medija, nekolicini fotoreportera palo je na pamet da ih prate, a tom prilikom zabeleženi su momenti porodice Đoković koji retko dospevaju u javnost. Na fotografijama, nastalim u te svrhe, na videlo je konačno isplivala prava istina o braku Jelene i Novaka Đokovića, što je mišljenje onih koji su došli u dodir sa foto-zapisom emotivnih partnera.

Pročitajte: Kako možeš da pričaš da si oženio ženu koju NE VOLIŠ? Brutalna poruka Jelene Đoković posle odmora sa mužem zapalila Instagram

profimedia

 

profimedia

 

Par, koji je ovog jula obeležio osmu godišnjicu braka, sa sinom i psom prošetao je po predivnoj peščanoj plaži, ležerno obučen, a kako je bio odeven tako se i ponašao. Mislivši da su dovoljno udaljeni od svih onih koje njihova intima zanima teniser i njegova izabranica razmenjivali su u javnosti nežnosti, u jednom momentu pao je i poljubac, a pre toga, čini se da se dogodila i blaga rasprava.

Pročitajte: Fotke sa odmora uzburkale naciju: Jelena zajahala Novaka pred svima, na ovo nismo navikli (FOTO)

 

profimedia

 

Novak je po svemu sudeći Jeleni pokušavao nešto da objasni, potom ona njemu, ali sve se završilo hepi endom i zajedničkim odlaskom kući. Istina o braku Jelene i Novaka Đokovića i to da su sportista i direktorka Fondacije Novak Đoković kao stvoreni jedno za drugo oslikana je u par kadrova, zbog čega su radosni svi koji ih vole.

Pročitajte: Boba proturio priču da Novak ima bolesno srce! Ovo je prava istina o sukobu Đokovića i Živojinovića, Srđan SVE otkrio

profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading