Celebrity News

Neočekivana sreća u domu Jovane Pajić: Pevačica potvrdila da stiže pojačanje za Helenu i Đinu, Sale u neverici (FOTO)

Ćerke Jovane Pajić i Saleta Tropika presrećne zbog novog člana porodice

Neočekivana sreća u domu Jovane Pajić: Pevačica potvrdila da stiže pojačanje za Helenu i Đinu, Sale u neverici (FOTO)

Ćerke Jovane Pajić i Saleta Tropika izvor su sreće bračnog para koji je pre nekoliko meseci odlučio da stavi tačku na zajednički život i razvede se. Budući da razvod ni za koga nije jednostavna i laka stvar ponosni roditelji dve naslednice, uprkos bračnim neslaganjima kao emotivni partneri, odlučili su da ubuduće zarad njihovog mira zadrže pristojan, prijateljski odnos. I dalje ih manje više svuda vode zajedno i sve čine kako bi one kroz turbulentan period za porodicu prošle lagano, bez trauma.

Pročitajte: Nakon mučnog razlaza od Saleta Tropika Jovana Pajić ponovo se osmehuje, a za sve je zaslužan ON

Otkako se sa naslednicama iselila iz stana u kom je živela sa Saletom Jovana se trudi da mezimicama samo kada je to neophodno govori ne. Njihove želje za nju su zapovest, bar još neko vreme dok se čitava situacija ne stabilizuje. S tim u vezi, ona je nedavno napravila ustupak i ćerkama dozvolila da imaju kućnog ljubimca. Slatki mačor, kog su pronašle, samo je privremeno trebalo da ostane u njihovom domu, ali kako su Đina i Helena insistirale da mu kupe kućicu, dohranu i sve ostale potrepštine, a s obzirom i na to da se on lepo odomaćio, odlučile su da ga zadrže, čime se pevačica pohvalila na društvenim mrežama.

Pročitajte: Posle razvoda život nastavlja punom parom: Na nastupu Tropiko benda ona je uslikana u prvom redu, Sale potvrdio prelepe vesti

Instagram

 

Pojačanje za ćerke Jovane Pajić i Saleta Tropika pristiglo je neočekivano, a budući da se bivši supružnici oko svega dogovaraju pretpostavlja se da se i Sale, koji će ćerke uzimati povremeno, sa tim složio te da će svi zajedno porodično voditi računa o ljubimcu Raletu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading