Celebrity News

Stigla je fotografija kao dokaz: Bivša supruga Lazara Ristovskog dobila zamenu, na njenom mestu sada je njena POZNATA KOLEGINICA

Zamena Danici Ristovski takođe je velika zvezda

Stigla je fotografija kao dokaz: Bivša supruga Lazara Ristovskog dobila zamenu, na njenom mestu sada je njena POZNATA KOLEGINICA

Popularna TV serija "Igra sudbine" koja je prikovala celu naciju za male ekrane dobila je nastavak, a sa novim epizodama počinje sredinom decembra. Vest o odlasku Milice Milše i Žarka Jokanovića iz projekta, rastužila je verne gledaoce koji su se poistovetili sa mnogim likovima, a šok je usledio kada je i jedna od omiljenih glumica takođe objavila da odstupa. Zamena Danici Ristovski nakon njenog odlaska iz serije sada je i potvrđena, a duhovitu Lilu tumačiće jedna svima poznata dama koju smo gledali u brojnim domaćim ostvarenjima. 

Naime, kako je zvanično saopšteno na "Instagram" stranici popularne telenovele,zamena Danici Ristovski, bivšoj supruzi Lazara Ristovskog biće Zlata Numanagić.

Pročitajte: Tužne vesti stižu o Danici Ristovski - Svi plaču zbog neočekivanog odlaska Lazarove bivše (FOTO)

 

 

- U vašoj omiljenoj seriji, ja sam nova glumica u jednoj staroj ulozi. Nadam se da ćete i mene  prihvatiti - poručila je poznata glumica.

Zlata je, prema pisanjima medija, već snimilia svoje prve scene. Uloga Lole Golubović u "Srećnim ljudima" obeležila je njenu karijeru, a u seriji je dostojno zamenila Tanju Bošković, pa joj neće biti problem da sada nastavi gde je stala Danica. Pored pomenutih ostvarenja, Zlata je zablistala i u "Povratku otpisanih", "Pozorištu u kući" i "Mom rođaku sa sela", dok je svojevremeno istakla da nikada neće napustiti glumački poziv.

Komentari (0)

Loading