Celebrity News

RADOST je konačno stigla u dom Ivane Mihić: Devojčica po imenu Sara učinila ju je najsrećnijom ženom na svetu (FOTO)

Objava Ivane Mihić mnoge je iznenadila

RADOST je konačno stigla u dom Ivane Mihić: Devojčica po imenu Sara učinila ju je najsrećnijom ženom na svetu (FOTO)

Glumicu Ivanu Mihić domaća publika najbolje pamti po ulogama u serijama “Gore-dole” i “Srećni ljudi”, a kako već neko vreme pauzira kada je filmska umetnost u pitanju, ona se posvetila pisanju i drugim aktivnostima koje je ispunjavaju. Odrastajući uz poznate roditelje, sa svetom obasjanim svetlima reflektora susrela se još kao devojčica, a zatim i sama uplovila u isti, međutim, tokom svih ovih godina, privatnost je u velikoj meri uspela da sačuva za sebe. Nikada svoju karijeru nije gradila na skandalima i novinskim natpisima, te najvećom merom zbog svoje odmerenosti izaziva izuzetnu pažnju i znatiželju. Tako je i ovog puta jedna objava Ivane Mihić napravila pravi bum.

Iako se ne eksponira u javnosti, Ivana Mihić i te kako je aktivna na društvenim mrežama, a njeni poštovaoci, kojih je veliki broj, i dalje su zaintereovani za detalje iz njenog privatnog života. Popularnost lepe "Keti" ne jenjava, a tome svedoče i brojni komentari i lajkovi koje prikuplja svakom fotografijom na "Instagramu".

Pročitajte: I to se dogodilo: Ivana Mihić konačno PRED OLTAROM ozarena od sreće! Pogledajte prve fotografije sa ceremonije u manastiru Rajinovac

Instagram

 

Posebnu pažnju izazvala je objava Ivane MIhić kojom se ona pohvalila na pomenutoj društvenoj platformi, a u pitanju su pokloni kojima se očito veoma obradovala. Ogroman buket cveća sa posvetom, narukvica, kao i predivni privesci sa religioznim motivima ulepšali su glumici dan, te svoju radost nije krila.

Pročitajte: KRAJ - Ivana Mihić više neće da se muči, donela je odluku koja je šokirala njene prijatelje i fanove (FOTO)

Instagram

 

Veoma značajna osoba u njenom životu koja joj je na poseban način iskazala ljubav, nije naime, neki udvarač već je u pitanju preslatka devojčica po imenu Sara.

Pročitajte: Usvajanje deteta je davna želja Ivane Mihić - Ostvario se NAJLEPŠI SAN, mama Vera plače od sreće (FOTO)

Instagram

 

- Kad imaš ovaku krasnu drugaricu, svet je tvoj - uz zahvalnost je opisala glumica ovaj Sarin gest, a objava Ivane Mihić prikupila je mnoštvo lepih komentara.

Pročitajte: ŽELELA SAM SVOJE DETE - Ivana Mihić progovorila o usvajanju dece i mnogi će se posle ovoga ZAPITATI

Instagram

 

Komentari (1)

Loading