Celebrity News

I to se dogodilo: Ivana Mihić konačno PRED OLTAROM ozarena od sreće! Pogledajte prve fotografije sa ceremonije u manastiru Rajinovac

Udala se Ivana Mihić vest je koja se brzinom svetlosti proširila portalima

I to se dogodilo: Ivana Mihić konačno PRED OLTAROM ozarena od sreće! Pogledajte prve fotografije sa ceremonije u manastiru Rajinovac

Ivana Mihić spada u red glumica koje ne vole svoju intimu da iznose u javnost. I vrapci na grani znali su iz kakve porodice ona dolazi, kakav odnos gaji sa majkom, glumačkom divom Verom Čukić. Poznato je oduvek bilo i da se ništa manje lepo nije slagala sa ocem pokojnim dramaturgom Gordanom Mihićem kojeg je obožavala i za kojim i dan-danas tiho pati, a sve pobrojano, po Ivaninom mišljenju, bilo je i više nego dovoljno informacija sa kojim njena publika treba biti upoznata. U koga je zaljubljena, sa kim deli dom ona, međutim, nikada nije želela da otkriva. Svega par puta prokomentarisala je da ima dugogodišnju vezu koju za sada nema u planu da kruniše brakom, a upravo zbog ove rečenice javnost se zbunila kada ju je nedavno videla nasmejanu pred oltarom sa svećom u ruci. Udala se Ivana Mihić prva je bila asocijacija mnogih.

Pročitajte: Zavirite u kuhinju Ivane Mihić: Poslastica majke Vere Čukić kojoj nikad ne može da odoli (FOTO)

Instagram

 

Nažalost, glumica je ostala iza svojih reči da se neće udavati, a sveća i osmeh na njenom licu dok stoji pred oltarom tu su iz sasvim drugog razloga. 

Pročitajte: Ivana Mihić u kupaćem: Mnogi se ne bi usudili, ali ona se ne stidi svog tela (FOTO)

Instagram

 

Ivana je, naime, postala krštena kuma dragoj osobi, a crkveni obred obavljen je u manastiru Rajinovac. Sreću tim povodom glumica je podelila sa pratiocima uz par odvojenih komentara:

- Prijateljstvo, požrtvovanje, sreća. Kuma na jednom za mene posebno važnom krštenju. Sreća.

Pročitajte: Najtužnija sam na svetu celom: Ivana Mihić je upravo objavila užasne vesti na Instagramu, prijatelji je teše (FOTO)

Instagram

 

Vest udala se Ivana Mihić istog trena pala je u vodu, kao i nada glumičinih obožavatelja da će je konačno videti u belom i kao nečiju ženu.

Instagram

 

 

 

Komentari (2)

Loading
TUTINAC

07:50 07.11.2022

NASE ZENE MISLIM NA SRPKINJE VISE VOLE KARIJERE I BURAN ZIVOT NEGO DA BUDU PORODICNE I ZENE I MAJKE , NA ZALOST ZATO SE SRBIJA SMANJUJE NEVEROVATNOM BRZINOM 850000 LJUDI MANJE ZA SAMO 10 GODINA TO JE KATASTROFA I KATAKLIZMA. ZATO ZENE RADJAJTE DECU SRBIMA DA VAM NE DODJU PAKISTANCI, AVGANISTANCI A KOD NJIH NEMA CILE MILE ....