Celebrity News

KRAJ: Ivana Mihić više neće da se muči, donela je odluku koja je šokirala njene prijatelje i fanove (FOTO)

Ivana Mihić napustila glumu vest je koja se širi portalima brzinom svetlosti

KRAJ: Ivana Mihić više neće da se muči, donela je odluku koja je šokirala njene prijatelje i fanove (FOTO)

Da je Ivana Mihić napustila glumu palo je na pamet široj javnosti u trenutku kada darovitu dramsku umetnicu godinama niti u jednom projektu nisu videli. Bilo da je reč o pozorištu ili televiziji ćerka Vere Čukić i Gordana Mihića kao da je u zemlju propala, a budući da su se svojevremeno mnogi reditelji utrkivali da je angažuju zaključak da je krenula u nove izazove sam se nametnuo.

Pročitajte: Usvajanje deteta je davna želja Ivane Mihić: Ostvario se NAJLEPŠI SAN, mama Vera plače od sreće (FOTO)

 

 

 

Niko nije tačno znao čime se to proteklih godina, nakon serije "Vojna akademija", gde je poslednjih put zaigrala, ona bavi. Spekulisalo se da se povukla kako bi odmorila i prebolela očev prerani odlazak. Rodile su se i pretpostavke da se posvetila brizi o majci koja se sklonila u vikendicu, a sve više iza dana u dan stizala je potvrda da atraktivna plavuša daleko više uživa u prirodi, razgovoru sa sveštenicima, nego u gradskoj vrevi i javnim događajima.

Pročitajte: Zavirite u kuhinju Ivane Mihić: Poslastica majke Vere Čukić kojoj nikad ne može da odoli (FOTO)

Instagram

 

Putem njenog "Instagram" profila doznalo se nedavno da je jednoj porodici kumovala, a ubrzo je stigao, po svemu sudeći, i odgovor na dugo postavljano pitanje, kako sada zarađuje za život. Ivana je, naime, sa pratiocima podelila reklamu za prodaju meda. Šta je drugo u tom momentu javnost mogla da zaključi osim da se dramska umetnica sada time bavi. Da li je zaista reč o Ivaninom biznisu ili je objavom ona samo nastojala da pomogne nekome ne može se sa sigurnošću tvrditi, ono što je zagarantovano je da je atraktivna plavuša makar privremeno otišla iz umetničkog sveta.

Pročitajte: Mesto mira, spokoja i vere: Ivana Mihić sreću pronašla u manastiru, punog srca saopštila lepe vesti FOTO

Instagram

 

Verni obožavaoci dramske umetnice nadaju se da u naslovima "Ivana Mihić napustila glumu" nema mnogo istine te da će je uskoro videti na velikom platnu.

Komentari (0)

Loading